Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wps

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Készülünk a Mikulásra ezerrel. A nevezést feladtuk, az autó adott. Gumi fronton is alakul a helyzet. (Pontosabban az még mindig messze van az ideálistól, de nem reménytelen.) A szállást is lefoglaltuk, ruhánk, sisakunk van. Az autót meg kell dizájnolni, fel kell matricázni. Egy éve…..
wps 2011.11.30 08:49:13
Helló!
Néhány versennyel a hátam mögött pár év tapasztalattal arra gondoltam talán nem számít
„észosztásnak” ha leírok néhány tapasztalatot.
Nekem annak idején nagyon sokat segített Ódor Szabi itinere, én ezt szabtam magunkra.
Nálam az A5 vázlatfüzet vált be spirál a rövid oldalon és lefelé.!!!!
Ez azért lehet jó mert nem muszáj lapozni azonnal, mivel a következő infót (a másik oldal legfelső sorát) úgy is látod ha nem lapozol csak elhajtod félretolod..
A lap tetején 1 centin a gyors neve száma és az oldal száma (ez nagyobbal)
Utána 3cm sorokban bevonalazva lefelé haladva készül a kifestő.
Nállam minden pályán más színű a távolság, (és ez gyorsonként is változik) és a kanyar infó Pl: 300 J3o3→ 150 SJ-SBt ami tempós „ egylevegős” az alul összehúzva. Ez kb így hangzik háromszáz .. jobb három okos harmadikos vége ki és 150..simajobbsimabal tempó :)). É természetesen én is a filcre esküszöm abból is alkoholos, „f”-es méret. Mi soha nem használtunk olyat, hogy :”nem levág” mert a „nem” elveszhet az átbeszélőben és akkor van ám baj :)) mi inkább erre azt mondtuk:”ÚTON!” Ceruzával rengeteg apró támpontot írtam vagy rajzoltam magamnak arra az esetre ha elvesznék, kilométerenként legalább egyet. Ez lehetett km kő, vadászles,kerítés bármi. Sok dologra használtam rajzolt jelet mint pl a bukkanóra az omegához hasonlót egy pipával jelölve a tetején hogy hol kell venni. Jobb bal vagy közép, a „levág” nálam áthúzott C de saját kis pictogrammal jelöltük pl ha egy kanyar kifelé dőlt vagy dobott ám ez teljesen mindegy az a lényeg hogy Te értsd és átlásd.. Az átíráshoz:igen átírtam de nem a nap végén, hanem még két kör között hogy lehessen kontrollálni.
Bocsi a terjedelemért, de még így is órákat tudnék mesélni