Regisztráció Blogot indítok
Adatok
streakynuts

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszinte leszek, fogalmam sincsen, hogy mi ez, ami most jön. Egy 1991-es dokumentum, ami a DMC nevében egy kicsit fejlesztett és felújított Deloreaneket árul. Fogalmam sincsen, hogy ennek van-e bármilyen köze a valódi DMC-hez vagy sem, nem tudom, hogy lett-e ebből az egészből valami, de az biztos,…..
Élet egy Deloreannel Szép név 2018.01.08 11:00:00
Ma reggel jött a DML-en, és mivel más fontos dolog úgysincs, ezért megosztom.  Az egyik tag 1983-as születésű fiának volt egy Delora nevű osztálytársa. Igen, a Deloreanről nevezték el. Csodás hely ez az Amerika...
Mivel saját történetek már nincsenek, mert nem nagyon használom már az autót, ezért előszedtem azokat a képeket, infókat, amiket az év folyamán gyűjtöttem télre, hogy most is legyen mit írnom. Szerencsére elég szép mennyiség jött össze, ezért egy kisebb képgyűjteménnyel kezdek a Delorean elektromos…..
Élet egy Deloreannel Mert csak 2017.09.18 10:00:00
Tegnapra terveztünk egy klubtalálkozót, de elmaradt, mert rossz volt az idő. Ezért pedig mindenféle kapcsolat nélkül iderakok egy vizes lepkét.  ..
streakynuts 2017.09.18 13:38:21
Előző rész itt. Nehéz éjszaka volt. …sokaknak. Szerencsére az éjszakai viharra csak pillanatokra ébredtem fel, de biztosan sokakat megviselt az intenzív hullámzás. Nálam a fáradtság és az egészségügyi pálinka legyőzte a tengeribetegséget. Korán reggel kivetett az ágy, és…..
A múlt héten odáig jutottam az események leírásával, hogy megérkeztünk a London külvárosában felépített Hill Valley városkába, és ezzel visszacsöppentünk 1955-be, a Vissza a jövőbe film világába. Emlékeztetőül a BBC riportja a helyszínről és a hangulatról:   Mint a kamerától megszeppent lánykák…..
Ott hagytam abba hogy leraktam a Deloreant és elmentem filmnézőbe. Kedden reggel pedig egyből az autóval kezdtem. Az este folyamán a hűtővíz eltűnt, azzal kellett kezdenem hogy öntsek bele. Ezután pedig már vittem is a szerelőhöz és szerencsére nem volt semmi gond útközben. A víz…..
Sajnos a Delorean drága mulatság, időgéppé alakítani pedig pláne, ezért a rajongók sokszor abból építkeznek, ami kéznél van. Kezdjük Andrejjel, akinek lelkesedésből talán kicsivel több jutott, mint kézügyességből: A kenu-Deló már pofásabb darab, ráadásul belefér az egész család. "Kislányom, te…..
Az már teljesen nyilvánvaló, hogy én kísértem a sorsot. Egyszerűen nem bírok ülni a seggemen és örülni az autónak, mert nekem mindig el kell mennem valahova messzire vele. Ez olyan mintha valami kényszeres bizonyítási kényszerem lenne, hogy kibírja. Kicsit emiatt, kicsit csak úgy…..
Már majdnem egy hónapja történt már, hogy mivel egy kicsit később kellett munkába mennem és gyönyörű idő volt, ezért úgy gondoltam, hogy feldobjuk a pénteket és Deloreannel megyek. Olyan igazán különleges dolog nem volt, csak a szokásosak, de valahogy mégis olyan emlékezetes…..
A napokban Sid azzal keresett meg, hogy kellene írni a blogra egy távoli rokonról, a Volkswagen Sciroccóról. A feladatnak elsőre nagyon örültem, aztán kicsit le kellett hűtenem magam. Mégis hogyan írjak olyan autóról amivel sohasem volt kapcsolatom. Aztán rájöttem, hogy ettől még…..
Két világ összecsapása. Ez jutott az eszembe, mikor ez a beszélgetés lefolyt köztem és McFly között. Majd másfél órán keresztül beszélgettünk nagyon eltérő autóélvezeti szokásainkról. McFlynak egy Mitsubishi Galantja van, és azon gondolkodott, hogy veszt mellé egy másik…..
Megint egy 100%-ig szubjektív témát vettem elő, de azt hiszem érthető a választás. Nekem - és talán másoknak is - az autózáshoz szervesen hozzátartozik a zenehallgatás. Ha pedig jó a zene, akkor a vezetési élmény is magasabb. Ha pedig ráadásként Deloreant vezetek, ez…..
Előző rész itt. A források egy része itt. Shenk a terve szerint 80 millió dollárt fizetett volna és cserébe a komplett gyárat, annak teljes gépparkját és 90 évnyi bérletet kért. A gyártást pedig fenntartotta volna 10 autó/nap szinten és beindította volna az európai forgalmazást. A gyár, az autó…..
Ez a történet is a miskolci túra alatt kezdődött, de aztán a kerékcsapágy kicserélése utáni próbaúton ért el a végkifejlethez. Már korábban is említettem, hogy volt egy érdekes problémám, amit eleinte a gyújtásra fogtam vagy egy esetleges beázásra. Miután viszont megvolt a másodiknak linkelt…..
Élet egy Deloreannel Kis késés 2012.06.20 15:00:00
Sajnos nem volt időm megírni időre a mai bejegyzést, de valamikor késő délutánra, estére elkészül. Szóval please stand by. Mellesleg aki kitalálja, hogy honnan van ez a kép, az kap egy aranyfokozatú blogtagságot. :)))..
streakynuts 2012.06.21 12:12:04
bttfride.homestead.com/files/10.jpg

Részlet a fertelmes rajzfilmsorozatból. :)
Élet egy Deloreannel Miskolc 2012.05.30 10:00:00
Mostanában elég sokat találkoztam Bopattal. Volt először a BB Rally, aztán ez a miskolci túra is, amit már terveztünk egy ideje. Az egész onnan indult, hogy Bopat autóját Miskolcon újítják fel. Mivel az ő autója nem volt éppen patika állapotú mikor megérkezett, ezért csak egy…..
streakynuts 2012.05.30 16:07:55
Élet egy Deloreannel Grillsütő 2012.05.28 10:00:00
A héten nem lesz semmi, mert az Ed kirándulni van és nem tud nekem alkatrészt küldeni. Erről bővebben majd szerdán írok. Úgyhogy hétvégén inkább grillezni kéne egyet. Mondjuk ezzel: ..
Vajon az egész folyamat az elejétől kezdve így volt kitalálva? A fejlesztési tervet az amerikai és ír ügyvédek nagyon gondosan tervezték meg és az ír cégtől - az elnököt, John Deloreant kivéve - senki sem tudta, hogy hova ment ez a pénz és senki sem kérdezte meg, hogy mit kaptak ezért a 17,5…..
Élet egy Deloreannel És indul! 2012.02.29 10:00:00
Annyira jó idő volt a hétvégén, hogy be kellett indítani az autót. Előbb mondjuk pár előzmény. Az elmúlt pár hét -20 fokai miatt nem nagyon tudtam a Deloreannel menni, bár azért igyekeztem az autót minél többször beindítani. Ez utoljára három hete sikerült, viszont két…..
Gondoltam jó ötlet lesz Boldog Karácsony posztot írni, de miután ez egy Deloreanblog, ezért valami Deloreanes dolgot is ki kéne találni hozzá, nem? Hát eszembe jutott valami. Megírtam ezt a bejegyzést, örültem neki, aztán a fórumon sztriki meg belinkelte ugyanezt a képet és ezzel…..
streakynuts 2011.12.27 20:56:31
Élet egy Deloreannel Hamutartó 2011.11.28 10:00:00
Hirdetnivalóm nincs, ezért egy kis történet jutott mára, én jót vigyorogtam rajta. Említettem már a fekete autókat korábban és azt is, hogy ezekből készültek el a jobb kormányos változatok is annak idején a Wooler Hodecnél. Egy ottani dolgozó mesélt pár élményéről, amiből ezt is vettem. Történt…..