Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AngyalP

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb különleges hírrel szakítom meg napi beszámolóim sorát: Ma lezajlottaz eredményhirdetés, és örömmel jelentem, a magyar csapat nem vallott szégyent! Minden csapattagunk éremmel térhet haza, méghozzá: Putti Krisztián: bronz Volford András: ezüst Perez-Lopez Áron:…..
Mivel tisztában vagyok vele, hogy a blogot övező érdeklődés jelentős része nem szerény személyemnek szól, így soron kívül számolok be róla, hogy találkoztunk ma a diákokkal! Mindenki jól van, mindenki különféleképpen szúrta el a verseny különböző szakaszait, és ezen…..
Péntek reggel meglehetősen korán kellett kelni, mivel reggeli után 9-re már elvben a nyitóünnepély helyszínén kellett legyünk. Mivel reggeli előtt alig aludtunk, így reggeli után próbáltam pótolni ezt a hiányt, aminek az lett a következménye, hogy kis híján lekéstem az…..
AngyalP 2011.12.04 14:23:47
@nagy mihály: Köszönöm Peti nevében a dicséretet, átadom majd Neki. (Kiutazás napján volt fodrásznál, vitt magával zselét bőven...)
A múltévi blogbejegyzésnél ezt írta Attila a fényképe alá: "Angyal Péter, Ciszterci Szent István Gimnázium. Székesfehérvár, zászlóvivő és a lányok kedvence (bocs :P)"
Nem úgy az áramellátás, pontosabban a világítás, de erről később :) Szerda este összegyűltünk a Liszt Ferenc 2 repülőtéren, hogy elinduljunk életünk újabb, érdekesnek ígérkező kalandjára. Az első kellemes meglepetés még a reptéren ért bennünket, Villányi Tanár Úr…..
Ne tévesszen meg senkit a blog címe, ez bizony az idei IJSO-val fog folytatódni :)Bár szívesen eleget tennék egy éve halogatott ígéretemnek, miszerint megírom Nigériai utunk zárófejezeteit, benne a végtelenül megértő pontozókkal, a hajnali kettőkor kezdődő reklamáció minden…..