Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mtam78

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új animációs sorozatot készít a Netflixnek a Simpson család és a Futurama alkotója, Matt Groening. A felnőtteknek szánt Disenchantment főhőse egy Bean nevű iszákos hercegnő, akinek lesz egy elf barátja, Elfo, valamint egy személyes démonja, Luci is. Groening elmondta, a sorozatban bőven lesz szex,…..
"A magyar élet ára, a szovjetek halála" - virított a jelszó a Tábori Posta levelezőlapjain - nem jött be, a magyar hadsereg történelmének legsúlyosabb vereségét szenvedte el a II. világháborúban. De vajon mennyire vették komolyan a korabeli propagandát a ma már egyre…..
A napokban jelent meg a Belvedere Meridionale kiadó gondozásában a Racionálisan Lázadó Hallgatók első tanulmánykötete. A pártok támogatottságát elemző kutatócsoport arra a következtetésre jutott, hogy a biztos pártválasztó egyetemi hallgatók körében a Jobbik támogatottsága…..
Nem muszáj minden listának tízesnek lennie, nekünk például nyolcas az a összeállításunk, amely az év legfontosabb eseményeit mutatja be. A keretet igyekeztünk tágra venni, de sajnos Sobri Norbi szívműtétje így sem fért bele. De van itt minden, még olyan is, ahol nem a kormányt…..
Az auschwitzi haláltáborban elkövetett iparszerű népirtás folyamatáról értelemszerűen kevés helyszíni fénykép készült. A ritka kivételek egyike az a négy fotó, melyet 1944 nyarán a Sonderkommando, a nagy mennyiségű holttest megsemmisítésével megbízott foglyok egy kis csoportja készített egy…..
mtam78 2012.12.10 12:20:59
@nemjogasz:
:) én sem értem, hogy nem félnek a fertőzés veszélytől? :D mondjuk az agyatlan nácikat én sem félteném akárhova is kivezényelni, tuti nem tudnak megfertőződni, nincs agyuk ugyanis, ami fertőzhető lenne........
A második világháború végső napjaiban amerikai katonák több száz német hadifoglyot végeztek ki a dachaui koncentrációs tábor felszabadításakor. Nem a megszokott könnyedebb blogbejegyzés, szigorúan csak a történteket leírva.     De ha veszedelem történik:…..
mtam78 2012.11.16 16:17:52
@JanaJ:
Az a helyzet, én is így gondolom. Ezeket az embernek is csak bajosan nevezhető állatok pontosan azt kapták, amit megérdemeltek. Illetve még azt sem. Remélem van Pokol, és ott rohad az összes tetves náci.
Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott minden általános iskolának elküldte a fent olvasható levelet. Az egykori színházi rendezőnek volt már néhány nagy dobása. Ő szervezte a magyar történelem nagy pillanatait idéző festménysorozat elkészíttetését, és ő ötlötte ki az…..
mtam78 2012.10.04 17:18:07
@minden nick foglalt...:
nyilván ironizált a kolléga, a konkrét történést ugyan nem ismerem, de nem áll messze a valóságtól, ha feltételezem, hogy K.I. büntetlen előéletű, de attól függetlenül gyakorló elmebeteg, óvodás szintű helyesíró már nyilván írta nagybetűvel a kérdéses közneveket.
Mandiner blog Arab katyvasz 2012.09.19 07:01:00
„The days of rage, yeah, nothing's changed” (Massive Attack: False Flags) Hiába minden tiszteletem az iszlám, mint történelmi vallás, az emberiség egy korszakának kiemelkedő, kultúrafenntartó civilizációja, a világ egy régiójának hagyományos rendezőelve iránt: az arab tavasz…..
mtam78 2012.09.19 13:16:20
@golánkukac:
érdekes életérzésed van, ahol iszlám + kereszténység vs. zsidóság. én nem vagyok a kultúrák keveredésének nagy híve, de ha már valami, akkor a valósághoz sokkal közelebb áll a zsidóság + kereszténység vs. iszlám párosítás...
  Ott akartam lenni az aggódók és a bőrruhások randevúján az Újszínházban, A hatodik koporsó című Csurka-mű bemutatóján. A politika azonban közbeszólt. Csupán kérést fogalmazott meg: nem cenzúrázott, lényegében viszont de. Már megint a zsidók jártak jól, idézhetnénk…..
Önök kérték: az volt a szándékom, hogy megvárom, amíg kiderülnek az előzetes regisztráció (=feliratkozás) pontos szabályai, de a hozzászólók nem is annyira finom nyomására (lásd írástudók felelőssége és társai) úgy döntöttem, már ezen a ponton is elmondom, amit…..
mtam78 2012.08.03 17:01:00
@inreallife:
Hagyd már a hülyeségeidet, a Hitgyüli mióta szekta? Esténként szoktál boszorkányokat lovagolni látni seprűnyélen is?
Az 1908-as londoni olimpia győztes magyar kardcsapata. Balról jobbra: Werkner Lajos, Gerde Oszkár, Fuchs Jenő és Tóth Péter Dr. Fuchs Jenő ügyvéd 1882-ben született Budapesten, zsidó polgári családban. Mindig különc figurának számított, és ez az attitűd egész életét…..
A „nagy” keresztény egyházakban korábban egyértelműen elítélt és megbélyegzett egyháznak, a Hit gyülekezetének megítélése – úgy tűnik – változóban van.  Az új egyházi törvény (melyről a jelen blog egyik korábbi bejegyzésében is volt szó)…..
mtam78 2011.12.05 08:15:59
@kaleidoscope: "a Biblia nem a felnőtt emberek, szerelmi kapcsolaton alapuló homoszexualitását ítéli el sehol, hanem mindenhol valami másról szól Isten Igéje"
Ha megkérlek, ezt egyetlen igével alátámasztanád? Az én Bibliámban ugyanis pontosan a felnőtt emberek szerelmi és egyéb kapcsolatán alapuló homoszexxualitás van elítélve...
mtam78 2011.12.06 21:50:56
@kaleidoscope:
az igazság nem statisztika függvénye. sok kézenfekvő példát tudnék erre hozni, a második világ háború alatt például egy egész kontinens gondolta azt, hogy kiirtani az embertársunkat nemzetisége, vagy akár szexuális beállítódása miatt korrekt és teljesen elfogadható gondolat. ettől függetlenül annak a 0,00001 százaléknak volt igaza, aki ki mert állni ez ellen. nincs igazam?
mtam78 2011.12.08 19:48:21
@kaleidoscope:
Kicsit messzire kanyarodtunk a témától (-;
ettől függetlenül én határozottan nem hiszek abban, hogy az emberiség statiszitkailag érezné, hogy mi az igazság. ha így lenne, akkor nagyjából egyszerre kellene, hogy igazuk legyen az ateistáknak, keresztényeknek, muszlimoknak, hinduknak és buddhistáknak. ez azért nem túl valószínű, lássuk be
A "Szolidaritás éjszakája" elnevezéssel csütörtök este demonstrációt tartottak 10 budapesti helyszínen, vidéken és külföldön további hat városban a Börtön Helyett Lakhatást hálózat tagjai, akik a hajléktalanokat sújtó novemberi törvénymódosítás ellen…..
mtam78 2011.12.03 07:34:36
@Kozi73:
Van azért olyan, legfeljebb nem túl sok....