Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Giorgio Washington

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, hát ez aztán kellett, mint hóembernek a hősugárzó! Nem igaz, hogy ha nagy-néha észreveszik a videójátékokat, mint potenciális alapanyagot, akkor is pont egy Need for Speed-et kell leakasztani a polcról! Ha már mindenképpen autóverseny, nem lenne sokkal izgalmasabb egy…..
Ismét elnézést mindenkitől a hosszú várakozási időért, de a hosszas költözködés, berendezkedés, plusz a szokásos meló minden időmet elvette. Mostanra viszont rendeződtek a dolgok, úgyhogy nyomul is tovább a sorozat, ezúttal egy híres-hírhedt horror-thrillerrel, ami a maga…..
Giorgio Washington 2013.05.14 18:30:36
A tíz legjobb ijesztgetős filmjelenet, ami nem csak a hirtelen hanghatástól marad emlékezetes. ..
Nagy Washington Napi-Hülyezene 2011.11.30 17:28:00
 De hogyan is vehetnénk komolyan egy zenét egy ilyen címmel?? :D (Buttmachine=Segg-gép) ..
Nagy Washington Szilveszter #1 2011.11.30 17:07:00
   Kialakulóban a szilveszteri parti. Megvan a helyszín, nagyjából a társaság, a lehetőségek és az előreláthatólag esélyes tevékenységeink is körvonalazódtak már. Gekko Schäfer barátommal pénteken még véglegesítjük a meghívottak listáját, az anyagiakat és…..
Nagy Washington Üdv! 2011.11.29 18:40:00
 Üdvözlök mindenkit a BLOG-on! Közlájkolásra (avagy közkívánatra) elkészült ez is. Itt látni fogtok sok mindent rólam, az emberekről akik körül vesznek és pár okosságot aminek megosztását fontosnak érzem. (Első értelmes bejegyzés hamarosan) Sziasztok!..