Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rejtőzködő Állampolgár

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Handó Tünde, Szájer József felesége követheti Baka Andrást a főbírói poszton. Ezek szerint kormányunk úgy döntött, francba a látszatok kergetésével, van nekünk éppen elég más dolgunk, ilyesmire nem érünk rá matolcsysta tervek írogatása és az IMF-hez szóló kódis…..
Bár bizonyára hallottátok-olvastátok, hogy 12 megyei elnök részt vett egy három napos konferencián 4500 kilométerre az Azori-szigeteken a múlt héten. Az ügyet a Blikk pattintotta ki még pénteken, ami tegnapig már Lázár János szőnyegének a szélére juttatta a 12 világjáró…..
Rejtőzködő Állampolgár 2011.12.06 20:18:44
@Rejtőzködő Állampolgár:
Néztem itt az arcát ennek az alaknak a belinkelt videóban, és arra jöttem rá, nem kell ahhoz valódi forradalom, hogy ezt az alakot valaki fizikailag kényeztesse. Ez a haszontalan arrogáns arc ez büntetésért kiált. Aztán persze súlyosbítja, hogy megszólal, hogy kiteszi magát a reflektorfénybe.
Igazán becsülöm azokat, akik nap mint nap találkoznak vele és tütrőztetik magukat. Emberfeletti.
Új Nagy Testvért hozna létre Orbán Viktor. Talán mert nem tudja - vagy nagyon is tudja - hogy a személyes ex tanácsadója - Boross Péter - jóvoltából soha rendesen fel nem tárt ügynöklisták, a Nyírfa és UD ügyek országában minimum visszatetszést kelt, ha megfigyelésről és…..
Rejtőzködő Állampolgár 2011.11.29 21:10:06
@látjátok feleim szümtükkel:
Az enyém jogsi meghosszabbítás volt helyszíni ügyintézéssel. Náluk a nehézség az volt, leszarnak e vagy sem, nem volt kockázatuk.
Dícséretükre legyen mondva kezdetben igyekeztek segíteni. Csak nehézségek adódtak.
Abban, hogy a csak egyik irodában lévő adat (születési anyakönyvi kivonat) hogyan kerül át a másikhoz és ezt hogyan sűrítsük bele az adott időkorlátba.
Namost az az érzésem, ez a törpecigány KGB az ilyeneken nem fog, és nem is akar segíteni, nagyjából leszarja mik az igényei az állampolgárnak, aki nélkül mellesleg meghalnának - porontyokkal, nem kevés !!, egyetemben. A hivatal célja a hivatal léte maga. Ami nagyjából érdektelen minden választónak. Az a céljuk, hogy megvédjék magukat a szavazóiktól. Kész. Mert ugyan ki mástól kellene?
Fel tud valaki mutatni bármilyen komoly veszélyforrást a létükre a saját szavazóikon kívül?
A legnagyobb félelmük, hogy a szavazóik szervezetté válnak és rájönnek, a marketinges képviselőik valójában élősködők. Bár ez nem jó szó, hiszen az élősködők általában rosszabbul élnek mint a gazdaszervezet. Ők nem. Ők jobban élnek, sőt, önkijelölt luxusban azokhoz képest akiket szolgálniuk kellene a saját kihazudott elveik szerint is.
Régebben rabszolgatartóknak hívták az ilyeneket, akiket végül elsöpört a tömeg, de ez nem teljesen korrekt manapság. Majd meglátjuk milyen kifejezést talál ki erre a gyakorlat.