Regisztráció Blogot indítok
Adatok
athame

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Nem tudom mennyire terror, vagy sem az én sztorim, de gondoltam megosztom veletek, miként mennek nálunk a dolgok. Sokszor hallani, olvasni arról, hogy a jó főnökök miként igyekeznek motiválni alkalmazottaikat, ezzel jobb és hatékonyabb munkavégzésre ösztönözve…..
athame 2011.12.06 16:25:06
Amikor én odakerültem a jelenlegi munkahelyemre, akkor épp egy olyan hölgyemény volt a közvetlen főnök, aki nemcsak a munkahelyen, hanem még otthon is (telefonon, e-mailen) terrorizálta az embereket. Elég durva sztorikat hallottam. Én magam csak annyit tapasztaltam, hogy a semmiről tudott órákat beszélni, de persze a munka vége előtt 5 perccel kezdett hozzá...az egyik kolléganőmet viszont kifejezetten utálta, és Őt pl. telefonon, otthon, vacsora közben fenyegette meg szó szerint. Emellett főnökként semmit sem ért, értelmetlenségeket talált ki, és teljességgel lényegtelen dolgokkal foglalkozott, mint pl, hogy mikor levelet írunk a számítógépen, akkor a word-ben mekkora méretben nézzük a "papírt" a gépen :DDD.

Lényeg a lényeg ezt már évek óta művelte, mindenkinek a bögyében volt már. Mikor én 2 hónapja voltam ott, akkora volt már az elégedetlenség, hogy a kollégáim elérték a főnökcsaj főnökénél, hogy tegyen valamit. Ekkor meghallgatásokat tartottak a dolgozók körében, aminek az lett a vége, hogy a főnökcsajt kirúgták. Ilyen még azelőtt soha nem fordult elő. Óriási csinnadratta lett a dologból, a csajszi többször viharzott be az ügyvédjével ordítozva, fenyegetve mindenkit, de a végén eltűnt, és azóta sem láttuk.

Lehet, itt is át kellene lépni az érintett főnököt, és finoman az ő közvetlen főnöke elé tárni az elfajult helyzetet? Vagy esetleg még feljebb menni? Persze, ha erre lehetőség van. Megérné.
...avagy hogyan dolgoztassunk ingyen, legálisan?     Hozzávalók: 5 gyanútlan, kényszerhelyzetben lévő, munkanélküli jóbarát, egy jó hírű vállalkozás, egy szimpatikus cégvezető, jó nagy adag kapzsiság, valamint egy csipet pofátlanság. Mindezt megkutyulva és jól…..
athame 2011.11.30 10:24:53
@Szun vu kung: Az biztos, hogy sokan csak annyit tudnak Batthyányi Lajosról, hogy "Batthyányi tér következik..." :D
athame 2011.11.30 16:20:50
@Tower13: Megbízási szerződés van, illetve az elvégzett munkáról (a németek által aláírt, elfogadott) részletesen vezetett napló. A baj az, hogy a szerződésben nincs számszerűsítve, hogy a munkáért pontosan mennyit fizetnek. Annyi van csak benne, hogy "a megbízottat időszakos, munkaműveletes elszámolás illeti meg teljesítés arányában, a német összekötő (Itt a neve van egyébként) teljesítési igazolása alapján." Meg a díj kifizetéséről van pár sor, hogy milyen árfolyamon megy, meg ilyenek.
Szóval így utólag bármit mondhatnak, hogy mennyi is az, amit a németektől kaptak a munkáért.El tudom képzelni, hogy bármilyen papírt képesek kiállítani, csakhogy alátámasszák, hogy milyen kevés pénzt kaptak...
athame 2011.12.02 23:54:27
@Alikam: Igazi Frank William Abagnale lehetett az ürge :) Ki tudja, hol jár-kel most? :)