Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ötös

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
blogazine Alapvetés 2012.06.17 07:42:00
„Az egész élet csak játék, azoknak, akik játsszák. Akik nem, azoknak dráma.” (Bertha Bulcsu) Szoktam drámázni, de csak játékból. Pontosabban játszmázásból. El kellene felejteni… Miért? Mert időpocsékolás és időből sohasem tudhatjuk, mennyit kaptunk. A másik…..
Mesés Nem, ez nem főzősblog! 2011.12.02 09:20:00
A só Volt egyszer egy öreg király s annak három szép leánya. A fél lába már koporsóban volt a királynak, szerette volna mind a három lányát férjhez adni. Hiszen ez nem is lett volna nehéz, mert három országa volt, mind a három leányára jutott hát egy–egy ország. Hanem…..
La Fontaine: A teknős és a nyúl   Hetvenkedve szaladgált a nyúl a mezőkön. "Fülemet rá, futásban nincs, aki legyőzzön! Nos ki áll ki velem? - szólt. - Kezdődjék a torna!" Nagy szerényen a teknős: "Megpróbálom" - mondta.   "Te? -…..
Mesés Kezdjük a legszebbel! 2011.11.29 20:49:00
Sadoveanu: A bátor tengelice  Iszonyú tél volt. Farkasordító hideg. Viharos szél kavarta a havat, egyik-másik madár röptében fagyott meg. A rémült madarak a falu templomának eresze alá gyűltek: az erdőben már nem lehetett kibírni. Mindegyik sírt, jajongott, annyira…..