Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smiley667

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára nem én vagyok az egyetlen, aki tucatszor befürdött már körbeajnározott filmekkel. Igaz az ízlések különböznek, mégis amondó vagyok, hogy manapság túl könnyelműen dobálóznak az emberek olyan jelzőkkel, amikkel nem kellene. A most kitárgyalásra kerülő akciófilm…..
Egy tengerparti strandon pihenve két franciául beszélő hölgy telepedett mellénk. Az egyik csinos volt, a másik gyönyörű. Mintha a Jóisten versenyre kelt volna Pygmalionnal bebizonyítván neki, hogy tud ő is tökéletes szépségű nőt teremteni. E tökéletes női testet csak egy…..
"Azt se tudja, mit akarok, ennyi erővel a pontos időt is kérdezhettem volna, de ő rögtön azzal jön, hogy van barátja. Ki kérdezte??" - még egy kirohanást kaptunk. Posztolónk úgy látja, hogy a mai nőknek annyira felborult már az értékrendje, hogy nem létező pasikat keresnek. De mi…..
A barátnőnek le van tiltva a srác, de ő újra és újra összefut vele. Végül bevallja, hogy megszegte a tilalmat, és átlátszó indokokkal próbálja menteni magát. Tényleg csak azért találkozik azzal a sráccal, mert lelki gondjai vannak és segíteni akar rajta? Arra a kérdésre,…..
Mióta megvan a tökéletes barátnő, Posztolónk arra vágyik, hogy kiszabaduljon a suli-munka-hétvége mókuskerékből. Úgy érzi, hogy mindenkihez neki kell alkalmazkodnia.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá…..
smiley667 2014.08.15 16:41:55
:')
Libertarian Fel ne akasszuk? 2013.06.20 00:00:00
Annak a budapesti villamosvezetőnek az esetén háborog a magyar internet, aki felpofozott egy nőt, miután az a jármű elé lépett. A nő védelmében persze minden sajtóorgánum hozzáteszi, jó hangsúlyosan, hogy az illető angol volt, nő, és ráadásul terhes is (ami, ha jól vettem ki,…..
smiley667 2013.06.20 20:08:01
@milyen szép a Vértes, ó: Teljesen igazad van! Én mondjuk nem egy pofont adtam volna neki,hanem pörgőből kirúgom a két első fogát neki is meg a kis suttyó ismerősének is...... Az ilyen birka paraszt malacfasz ,,emberek" sose fognak megtanulni közlekedni.Aztán meg csodálkoznak,ha mondjuk kapnak egy akciós amputációt.Volt már rá példa és sajnos lesz is. @Silent Bob: Kiváló lehet az emésztésed,ha ennyi mérget le tudsz nyelni!Gratula!De tényleg!Csak tudod,nem mindenki olyan tökéletes,mint te... Haha.....
Lángoló Gitárok Meghalt DJ AM 2009.08.29 07:34:00
Helyi idő szerint péntek délután New York-i lakásában holtan találták Adam Goldsteint, ismertebb nevén DJ AM-et. Egyelőre semmilyen hivatalos információ nincs a halálának körülményéről. Állítólag mikor rátörték az ajtót, egy gyógyszeres üveget is találtak a teste…..