Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feliratoss

5 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha tehetem akkor konkrét ügyekről szeretek a legjobban értekezni, hiszen ezekből táplálkozva lehet a legjobb tanulságokat kihozni egy témából. Kit érdekel, ha azt írom, hogy biztosan vannak olyanok, akiket a bank ki akar fosztani? És az mennyire érdekel, ha azt mondom, hogy az alábbi…..
Áder Janónak,elnökSándor palotaelső emelet 2. Helló Janó! Először is boldog újévet, Janó! Képzeld, milyen jót tettél velem. Együtt volt a család szilveszterkor Felcsúton, a Flóra először maradhatott fenn éjfélig. Mi a Lőrinccel meg a Tiborcz vejjel egy kicsit "elhajoltunk",…..
feliratoss 2015.01.08 21:54:59
@tavolirokon2: Szerintem meg kurvajó lett. És ne legyél korlátolt, nézd meg a többi postot, ott rendes a betűtípus, csak a két levelesben van ez, nyilván ezzel akarta a kézírást szimbolizálni. Ha nem tetszik, kopizd át wördbe, oszt válassz neki másik betűtípust, és úgy olvasd.
A Megtévesztett Vásárlók mély fájdalommal és megtört szívvel értesültek arról, hogy szeretett gyorséttermük, ama McDonald's nevű, a mai napon kilehelte becsületét. Ó, nem történt más e nagynevű műintézménnyel, csak különböző híradások szerint az ilyen-olyan extra…..
19 megye. 19 ingatlan. 1 különleges lista. A megújult és országossá nőtt Otthontérkép ingatlankínálata között most arra a kérdésre kerestük a választ, hogy melyik megyében mekkora az átlagos kínálati ár, illetve hol mennyibe kerül a legdrágább lakóingatlan. A 19 magyar…..
feliratoss 2013.12.04 15:27:57
Ha már úgyis az önkormányzatokhoz került az összes parkolómaffiacég, talán nincs jogi akadálya, hogy mint egy emberek lakhatására kialakított normális városban, egy darab cég szedje az összes parkolási díjat. Átmeneti megoldásként elfogadjuk, hogy amíg ez a rendszer nem jön…..
A hazai devizahitelekkel kapcsolatban az a legnagyobb baj, hogy olyanok kaptak svájci frankban hitelt, akik forintban hitelképtelennek minősültek.Nem lehet eleget beszélni a magyar gazdaságot megbéklyózó devizahitelekről, fontos, hogy megértsük a probléma kialakulásának okait ahhoz,…..
Kevesen futottak be olyan bámulatos karriert Viktorisztánban, mint D. György, a devizahitelesek önjelölt védőszentje, adóoptimalizáló könyvkiadóból lett hibástermékező minirónapéter. Hetente jönnek szembe a példák arról, hogy szaktudás, esetleg tapasztalat a legfontosabb…..
DopeManTV Utállak SP!!! 2012.04.23 19:23:00
   Most már azért fölébredhetne Magyarország!  Mivel bombázzák itt a gyerekeket?  Ez károsabb, mint a designer drog. Tényleg ezek vagyunk?  Amatőr műkedvelőket, fürdőszobai énekesnek is kevés nímandokat bujtatnak sztárjelmezbe?  Nem vagyok irigy.…..
A jugoszláv légitársaság (JAT) 367-es, Stockholm és Belgrád között közlekedő járatának McDonnell Douglas DC-9 típusú utasszállító repülőgépe 1972. január 26-án a Német Demokratikus Köztársaság légterében felrobbant, a levegőben kettétört, és alig egy perccel délután…..
 Először a Békés Megyei Bíróság minősítette visszamenőleges hatállyal semmisnek a kezelési költség devizában történő megállapítását egy perben, ezt követően pedig, a Szegedi Törvényszék egy takarékszövetkezet egyoldalú szerződésmódosításra lehetőséget adó,…..
feliratoss 2012.01.26 16:02:27
A hétvégén kongresszust tart az LMP. A szinte egyetlen országosan ismert politikus épp lemondott a frakcióvezetésről, több képviselő visszaadta vagy visszaadni készül a mandátumát - van mit tisztáznia a pártnak belül, de kifelé is. Az utóbbi kihívás a nagyobb jelentőségű:…..
feliratoss 2012.01.26 15:52:06
Januárban több mint 1 millió dohányos kapott tüdőgyulladást, vagy más betegséget a szigorú dohányzásellenes törvény miatt.Éjszakánként a kocsmák környékén sokan tömbösítik a cigarettázást, és vagy előre vagy visszamenőleg szívják el a hidegben az alkoholhoz…..
feliratoss 2012.01.26 08:23:49
@Rötyi: Agree.
feliratoss 2012.01.26 08:26:28
@nincs_itt: Ezzel mindaddig nincs gond (mármint hogy szabadon lehetnek hülyék), amíg nem az orrom alá fújják a retkes kátrányos büdös szarjukat. Márpedig odafújják. Az én egészségemről pedig hadd döntsek én. Úgyhogy minden dohányos rettenetes sebességgel takarodjon a közelemből. Ja, hogy nem teszik? Akkor meg ne csodálkozzanak, ha a saját egészségünk megőrzése érdekében nem szeretnénk a rákkeltő, ocsmány szokásotok részesei lenni. Köszi.

Egyébként pedig az egyik videóm épp a dohányzással kapcsolatos. Nézzétek meg!
szerző:Fülöp Ádám, epulet-energetika.hu  Elege lett a törlesztőrészletekből, vidékre költözött és készített családjának egy igazi hobbit házat. Egy ilyen mesebeli házhoz még hitelt sem kell felvenni, olcsó, környezettudatos és megdöbbentően jó hangulatú. Így kezelte…..
feliratoss 2012.01.26 08:21:56
@Kőmíves Kelemen: Köszi a kiegészítést :). Állat! :)
Annak idején volt belőle több is otthon, ő volt az egészségőr.???Azt tartotta a családi legenda, hogy jelzi a betegséget, vagyis ha baja lesz, elpusztul, akkor mi is fussunk dokihoz, mert bizony kell. Sajnos ez nálunk tényleg be is igazolódott, egy igen komoly és hosszan tartó…..
feliratoss 2012.01.25 08:09:37
Ha valaki érveket keres az egyéni jelöltes választási rendszer ellen menjen Miskolcra. Mi a szöszöm értelme annak, hogy ne csak pártlistára, hanem arcokra is szavazzak? A politika, mint szakma presztízse akkora, hogy az ismerőseim közül (tehát azok közül az emberek közül, akiket…..
Az egész azzal kezdődött, hogy az Egyenlítő blog megírta, hogy a Tv2 annyit tudott mondani az Educatio 2012 kiállításról, hogy a habos palacsinta fogyott a legjobban a rendezvényen. Pedig történt ott más is. Egyrészt jól fogyott a nutellás palacsinta, másrészt a Hallgatói…..
feliratoss 2012.01.24 11:26:36
Elérkezett az idő, hogy komolyan vegyük például egy civil parlament felállításának a lehetőségét. Ha tetszik, egy független, civil, árnyék-parlament felállításának lehetőségét. Meggyőződésem, hogy másként nem törhetjük le a pártok szegregáló hatalmát. Valamikor el…..
Tegnap Bogáncs leírta az ő verzióját, mely szerint több, mint százezren voltak a kormány melletti tüntetésen, most leírom az enyémet, mely meglepő eredményt hoz: senki nem volt ott!   Eleve, nézzétek meg az Index tudósítását, mely szerint százezren voltak. Nos, az Index,…..
Az egészségügy egyik legrettenetesebb vadhajtása az orvosi rendelőkben informatív céllal, esetleg elrettentésből kiplakátolt, látványos betegségeket bemutató tacepaók sora. Nincs is annál szörnyűbb, mint amikor az ember a fogorvosnál eleve bestresszelve ül, és közben a zöld…..
feliratoss 2012.01.23 14:35:50
Ezt persze már tudjuk a Kétfarkú Kutya tevékenykedése óta, mégis figyelemreméltó, hogy most egy parlamenten belüli formáció bizonyítja. Az LMP-nek a közelgő kongresszuson több okból is nevet kellene változtatnia, erre kínálunk néhány javaslatot az alábbiakban. Egyfelől itt…..
 Kaia Gerber mindössze 10 éves, de már most híres mamája nyomdokaiba lép. Azért lássuk be, neki elég erős hátszele van, és biztosan az anyatejjel szívta magába a pózolás művészetét, így nem véletlen, hogy sok ezer gyerekmodell körül éppen őt választották a Young…..
feliratoss 2012.01.23 13:50:16
Nem valószínű, hogy a NASA illetékeseinél létezett valaha is idegesebb emberfajta a Föld nevű bolygón, miután 1961-ben Kennedy elnök bejelentette, hogy még ugyanabban az évtizedben az emberiség kapitalista fele egy röpke kiruccanást tesz a Holdra. A feszkó érthető: a szitu kábé…..
feliratoss 2012.01.23 13:49:35
Meglehet a szépsége annak, ha az ember a Dubai Marina egy felhőkarcolójának tetején él. A tenger kék vizének látványára ébredni és a város esti fényeit látva zárni a napot olyan kiváltság, ami csak az extrém burzsujoknak jár. A 45 szintes, 179 méter magas Trident Grand…..