Regisztráció Blogot indítok
Adatok
c_ella

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az Inditex-csoportból kellene boltot választanom, akkor azt hiszem (bár ez hangulat-függő is) a Stradivariust említeném első helyen. Kedvelem, mert lehet csini és vagányabb cuccokat egyaránt kapni, teljesen megfizethető áron. Ennek ellenére a tavaszi/nyári kollekció a képek…..
Nos, rákerestem, hogy van-e már orvosi kifejezés a graffititől való félelemre, de sajnos a phobialist.com oldal alapján erre még nem született szakszó. Graffóbia, vagy valami ilyesmi lehetne. Ha van jobb ötletetek, írjátok meg kommentben, ugyanis ausztráliában érik valaki(k)nek…..
Íme, egy újabb bizonyíték arra, hogy nem kell feltétlenül szépnek lenni ahhoz, hogy címlapra kerüljön egy hölgy (azt, hogy nádszál karcsúnak sem kell lenni, azt a minap már láttuk). Mert, valljuk be, Tilda Swinton nem egy kimondottan szép nő, sokkal inkább különleges…..
Köszönöm Oláf Blog Say Hello 2008.12.17 13:50:00
Szélsőjobboldali, kormányellenes, fasiszta bejegyzés. Ne olvassátok tovább. Első fokon feloszlatta a Magyar Gárda Egyesületet a bíróság olvasható az Origón (meg sok más helyen is). Feloszlatták, mert a cigány kisebbség többség méltóságát sértette. Feloszlatták, mert…..
Agymegállás közeli állapotban írom e sorokat s bevallom így különösen nehezen megy a dolog. Namármost nemrég volt MTV music awards, jéééj. Szeretnék ismertetni pár eredményt. 2008 Legjobb előadója: Britney Spears! Britney Spears!!! Ooooops I did it again. És ki nem nyert a…..
„When the future's architectured By a carnival of idiots on show You'd better lie low” (Coldplay: Violet Hill)  Visszatért a zenekar, amely jobb jutús számokat ír, mint maga a U2. Az ánglius Coldplay a napokban jön ki új lemezével, ami az igen blőd Viva La Vida címet…..
Nem szólunk többet, de aki nem lesz ott ma este az RS9-ben, az ne csodálkozzon, ha ezentúl minden letöltött torrentben csak Orosz Józsi napkeltés interjúink best of válogatását találja. És ez nem csak üres fenyegetés.Tehát este héttől pirkadatig Comment:com buli az RS9 pincében…..
Nincs ezen mit ragozni, a sorozatfüggők is emberek, szoktak részegen támolyogva ismerkedni, bárpult szélébe kapaszkodva kurjongatni, és közben két ritmikus bólogatás közt még olyan is kicsúszik a szájukon, hogy „Mizu?”, meg, hogy „Jó a zene, mi?”. Esetleg,…..