Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sveppir

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mire gondoltatok, amikor megláttátok a címet? Északi-sark? Déli-sark? Esetleg a Mount Everest vagy a K2, netán valamelyik dél-amerikai hegycsúcs? Az biztos, hogy ezeket sem egyszerű elérni, bár manapság szinte mindet könnyebb, pontosan azért, mert sokkal nagyobb az érdeklődés…..
A nepáli élmények bemutatása előtt fontos tisztába tenni, hogy az áprilisi tragikus földrengést megelőzően játszódik a cselekmény. Az itt említett látnivalók egy része megsérült/elpusztult, és a mindennapi élet is biztosan más mederben zajlik ma ahhoz képest, amit én…..
Túl vagyunk a Nemzeti Dalverseny Első Nemzeti Középdöntőjén, és jó eséllyel már az a szerzemény is megvan, ami majd minket képvisel az Eurovíziós dalversenyen: Csemer Bogi menetelős koreográfiával súlyosbított Fontos Üzenetét a döntőben sem igen fogja lenyomni senki. Hogy…..
Véget ért az 54. Monte-Carlói Tévéfesztivál, amin idén mi csak Gubík Ági révén képviseltettük magunkat, de ő is egy cseh minisorozat főszereplőjeként nyerhetett volna díjat - mindezt azt követően, hogy az On the Spot tavaly a dokumentumfilmesek között nagydíjas lett, Osvárt…..
Zia felhő & Boulder Die Huberbuam 2011.11.28 10:11:00
Hunor küldte nekünk az alábbi dokumentum film linkjét, a közismert Huber testvérekről. Sajnos nincs angolfeliratozva, úgyhogy csak beletekergettem, de érdekesnek néz ki.Azt tudtátok, hogy a youtubeban van 3D gomb? Most már én is, de hiába akadt nálam pont egy kék-piros szemüveg,…..