Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elona

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Magyar lányok itt, magyar lányok ott, most éppen a brit Grazia magazin hasábjain Ebergényi Réka állt modellt. (Ez a lap nálunk is indulóban van, megközelítőleg sok éve...) A fotókat Byron Mollinedo, a celebek kedvenc fotósa készítette. Réka, nemzetközileg az egyik…..
Nesze!szer Csússzunk tűsarkakon! 2011.12.04 09:39:00
  Zavar, hogy korizásnál úgy nézel ki, mint egy töltött galamb?! Vége ennek a korszaknak! Eddig ugye a tűsarkú és a sport két külön fogalom volt, de a Dsquarednek támadt egy ötlete. Összehozta a két dolgot egy cipőben - illetve…..
Tudom, tudom, már megint egy editorial, de nem tudtam megfékezni az ujjaimat a billentyűzeten, sem pedig leállítani hangos áhítozásomat. Olyan szépségesen jeges minden egyes képkocka, légiesen tündéri az egész, hogy valamilyen furcsa oknál fogva nálam ez volt az utolsó csepp a…..
Bizonyára Ti is hallottátok azt a rádióhirdetést, amiben arra kérnek, hogy bújjál Hugh Hefner pizsamájába, köntösébe és gyere el egy Playboy partira. Nincs itt semmi meglepő, hiszen jövőre még a pizsama is utcai divat lesz!Stella McCartney, Louis Vuitton és Tommy…..
Elona 2011.12.02 16:21:59
@organikusviselet: Nem tudom, mi ez az irónia! Szerintem kész időmegtakarítás.
Tudom, tudom, hogy a tavasz még borzasztóan messze van, de talán mégsem bánjátok, ha belekukkantunk a H&M tavaszi lookbookjába.Először is azért, mert tele van vidám, színes ruhákkal - na jó meg fehér, illetve natúr színűekkel. Másodszor azért, mert az egyik kedvenc magyar…..
  Ki ne tudná, hogy a nyakunk és a kézfejünk az a rész, amit aztán nem igazán tudunk majd plasztikáztatni, amennyiben ez valaha a vágyunk lenne. Kenjük is ilyenkor télen rendesen a kezünket. Nálunk alap, hogy ilyenkor egy tubus kézkrém velünk tölti táskáról táskára…..