Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medvecápa

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Essen itt néhány szó azokról az asztronauta-hölgyekről, akik igazán nagyot teljesítettek. Vannak szakmák, amelyekben a nőknek igencsak fel kell kötniük a nadrágot, ha férfi kollégáik teljesítményével akarnak vetekedni. Ez néha olyan jól sikerül, hogy adott esetben még túl is…..
medvecápa 2012.09.26 21:29:23
www.lostcosmonauts.com/wom.htm
Ha erre a felvételre gondoltok, akkor ez '61-ben készült. Mondjuk ha ezt a megjegyzést is figyelembe veszem, akkor simán hihető: "..Three days later, on May 26, 1961, TASS, the soviet press agency announced the return to earth on the 23rd of a large, unmanned satellite which burned upon re-entering the atmosphere .."
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Kékmacska első beküldése, rögtön négy remek darab. Az értékéből nem von le, hogy az első már volt; bennehagytam, mert még mindig tetszik, és hát ugye van egy olyan megfigyelés, hogy minden többes beküldésben van legalább egy CSI. A Mars bár is szerepelt már más…..
medvecápa 2009.10.11 12:00:36
@Dirty Harry:
A sivatagi sas (Desert Eagle) egy nagy kaliberű (.50) revolver .... mégis minek kellett volna fordítani, ha egyszer ez a neve?
Azt hiszem sokaknak ismerős a dolog, amikor a 10-12 (vagy még több) gyerekes család felveszi az állam által biztositott szociálpolitikai kedvezményt házépitésre, és...Na innentől több verzió létezik.Régen:Én még az ezredforduló táján futottam bele szocpolosokba.Volt mindig egy…..
medvecápa 2009.09.06 14:52:12
@csipaka: Nekem is az az érzésem támadt, hogy simán le akart húzni benneteket (végülis a 2. értékbecslés díjával ez meg is történt .... mert gondolom az is ez az illető végezte)
Pont ezért is lenn jó, ha lenne 1(!) ellenőrző/felügyelő szervezet és nem n+1 ilyen-olyan megbízásokkal működő szakértő.
A bankoknál a saját értékbecslő még arra is jó, hogy amíg az ő véleményére várnak a pénz addig is náluk dolgozik (mert ugyebár a hitelkeret a támogatáshoz már a banknál van, csak nem a te számládon)
A héten a Dzsúúúsz szót javaslom BB-díjra, akinek van jobb ötlete, az kommentben ossza meg velem. Most pedig következzen egy történet, amelyben olvasónk egy ismert budapesti szórakozóhelyen próbált szerencsét, de a próbanap után elküldték.Sziasztok!Szeretném megosztani veletek…..
 „S rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Anyám tyúkja.” /A Soproni Sörgyár sörrekláma/  Persze, hogy sokan értik, hiszen már a másodikos gyerekek ezen tanulják a versolvasást, és Petőfitől nem is nagyon szabadulnak.…..
Az alábbi MTI hírt küldték be a Zugügyvédnek, egyetlen kérdéssel: mennyi esélye van annak, hogy a károsultak visszakapják a pénzüket? Úgy látszik, Zalában nagyon rájár a rúd az ügyvédekre.  Sikkasztás miatt jogerősen börtönbüntetésre ítélt és…..
medvecápa 2009.07.08 08:38:09
@MP: ott van a posztban :D
"tucatnyi Hévíz környéki ingatlan" .... gondolom nem a garázs méretű faház + 40 nm gyep kombó kategóriából.
Ma ilyen ömlesztett nap lesz. A legnépszerűbb cégekre mindig többen anyáznak, ezért most kollektíve leengedünk három T-csoportos sztorit kezdve a legmeredekebbel. Ügyfelünk kábeltévét szeretett volna, de az ügyintéző azt se tudta, szolgáltatnak-e feléjük, a csoportos beszedést…..
„Tíz tonna illegális sajtot találtak az ellenőrök egy budapesti raktárban - tudta meg a HavariaPress. A XVIII. kerületi nagykereskedésben csütörtökön délután tartottak ellenőrzést. Ennek során került elő a több mint tíztonnányi tejtermék, melynek eredetét tudta ugyan…..