Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jucko

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég hazatértünk Debrecenbe, és szomorúan vettem tudomásul, hogy a város néhány szépséges épülete nagy veszélyben van. Még gyorsan készítettem róluk fényképet, mert ki tudja, milyen állapotban lesznek, mire újra hazamegyünk. Steinfeld-ház - Piac utca 59.   Amióta az eszemet tudom, az…..
Enntrance Christmas giveaway party! 2013.11.26 20:18:42
Egy nagy-nagy nyereményjátékkal szeretnék nektek kedveskedni az ünnepek és az év vége közeledtével. Még csak röpke fél éve létezik az új blogom, de már rengetegen követtek, ami egy egyszerűen kimondhatatlanul boldoggá tesz. Hisz amellett, hogy kiélhetem kreativitási…..
ANNENN Bőrdzseki kerestetik 2013.02.12 14:04:28
Kint szakad a hó, de bent a melegben egy nárcisszal az ablakban már tavasz van, legalábbis valami olyasmi, ezért azon gondolkodom, honnan szerzek be egy az alsó képen látható ACNE darabhoz hasonlító bőrdzsekit. Valójában ő az amire mindig is vágytam...., csak a pénztárcám nem,…..
Sorra gyártják a nagy divatmárkák a leopárdmintás ruhákat és főként kiegészítőket és akármennyire is tetszik mondjuk másokon az utcán egy-egy ilyen darab, tőlem mégis annyira távol áll, mint talán semmi más a divatiparban. Egyszerűen iszonyodom attól, hogy magamon lássam a…..
A mai délutánomat Szentendrén töltöttem, ahol a város felett óriás ködfelhő uralkodott. Alig látszódtak a templomok tornyai vagy a hegyek a város körül. Nyomott hangulat uralkodott még annak ellenére is, hogy az emberek az első advent miatt rohangáltak fel és alá a kis…..