Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vegvariz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sok épített motorra már fel sem kapjuk a fejünket. A műhelygazdák éppen ezért színorgiát indítanak minden évben, vagy extrém, motorozhatatlan showbike-okat építenek reklámtárgy gyanánt. Ez a szürke, ezüst és fekete gép se lógna ki egy kiállítás vizuális…..
Második párbajadás, és egyben utolsó etap az élőshowk előtt, jövő héttől meglátjuk, megtartotta-e jó szokását a Megasztár, hogy ÉLŐzenekar muzsikál a produkciók alatt, sőt merészebb esetekben még vokált is alkalmaznak, drukkoljunk, hogy így legyen. Ez persze ebben az…..
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
 Még „külső” utam, odaérkezésem során tapasztalom, hogy bizony a környékbeli vendéglátósok jókorát profitálhatnak a kettő darab Fehérvári úti nagykoncertből, melyek egymástól néhány villamosmegállónyira zajlanak. Vajon sok ember van még rajtam kívül, akit…..
hogyvolt X-faktor 2x17 - 9. döntő 2011.12.12 04:00:00
9. döntő az X-faktorban, és a Top4, amiből Top3 lesz az est végére, hova halad az idő ilyen gyorsan? El sem hiszem, hogy ez már a 9. hétvégém a show-jegyzetelés-hogyvoltozás rutin jegyében, már úgy hozzám nőtt ez a dolog, a végére meg tisztára szentimentális leszek, ha nem…..
vegvariz 2011.12.12 13:47:49
@Gőzgombóc: Ja persze, BG arca nagyobb, ezzel szemben KLN rosszabbul "énekel". De örülök hogy nem csak nekem jött le a két sztár közötti párhuzam!

Ja, és ha Ildi még egyszer azt mondja hogy " nem hiszed el hogy itt vagy" illetve ha ezen szófordulat valamilyen párhuzamos formáját emlegeti, elveszem a szüzességét valamelyik testnyílásának az büdöskurvaélet!
hogyvolt X-faktor 2x15 - 7. döntő 2011.11.28 08:00:00
El sem hiszem, hogy már itt járunk, 7. döntő, 6 versenyző, újabb elképesztően előnytelen frizura DevilNórinak. Időjárás-jelentéssel kezdünk, tudjuk, az idő szar és beállt a sor az M0-n, eszébe ne jusson senkinek elindulni otthonról, hacsak nem az RTL stúdiójába, máskülönben…..
vegvariz 2011.11.28 08:15:53