Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bandikkaa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A futárszolgálatokra elég sok panasz érkezik hozzánk: nem egyeztetnek, nem jönnek, késve jönnek, nem hozzák fel, felhozzák, de mormognak, sérült a csomag, hiányos a csomag, és így tovább, persze, ha a napi kiszállított mennyiséghez viszonyítjuk a méltatlankodások számát, akkor talán egy fokkal szebb…..
"Egyszerűen felfoghatatlan, hogy az általam imádott Samsung​ ilyen trehány és inkompetens szervizre bí​zza a termékei javí​tását, rontva a Samsung hírnevét." - írja olvasónk, és tényleg.  Megszámlálhatatlan Telemax-posztunk újabb darabja, ezúttal először idegen…..
bandikkaa 2015.06.26 11:36:12
@hobbitroll: Mert a szervizzel a vásárló nem áll semmilyen szerződésben a vásárlás okán és így talán a gyártó talán észbe kap és nem engedi a javítást egy ilyen kókány zugcégnek...
Emlékeznek még a szeptemberi iskolakezdésre? Na  Renáta azóta intézi bekrepált HTC-je ügyét a Telekomnál, és még milyen higgadtan! Még azt a próbát is káromkodás nélkül vette, hogy a javíthatatlannak nyilvánított telefonja helyett a T saját kontingenséből akartak…..
Lehet, hogy rossz napja volt az illető ügyfélszolgálatosnak, és idegesítette az ügyfél is meg a szolgálat is, de ez nem sokra mentség, arra pláne nem, hogy azt mondja valamire, hogy ajándék, miközben hozzáad 3000 huf-ot a számlához. Mondjuk a vásárlók ezt észrevehették volna…..
Dániel nem dőlt be a szerződésmódosítási trükknek, és keményen ellenáll a Telenor nyomásának. Vive la resistance! Arról, hogy mit tehet ebben a helyzetben, megkérdezzük a Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda csapatát. A GVTI ijesztő neve ellenére nem egy hivatal, amivel a…..
bandikkaa 2015.06.17 12:39:00
@Troppauer_Hümér: Ami a legfőbb baj, hogy amíg nyugaton ez csak egy rossz döntés, amit 2 perc káromkodással elintéz a civil, nálunk évekre vágja haza a családi kasszákat. Béemvé meg ájfon kell midenkinek a 80k fizu mellé sajna. Telóból a kínaiak kb ugyanannyira behozzák a fészbúkot, csak nem lehet vele villantani a 4-6-oson...
Laci nem érti, hogyan nem sikerül biztosítást kötnie a Generalival, pedig ő vissza is hívja őket, meg elmegy bárhova, de egyre szürreálisabb irodákat talált:Kisvállalkozásom számára szolgáltatói felelősségbiztosítást szerettem volna (szeretnék még mindig) kötni. Nem vagyok…..