Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Xenon

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Koriander Epres tiramisu 2012.02.25 19:21:00
    A tiramisu olasz eredetű szó, átvitt értelmű jelentése „dobj fel”, ami a két koffeintartalmú összetevőre utal: a presszókávéra és a kakaóra. Ez az édesség viszonylag újnak számít, csak az 1980-as évek közepén terjedt el. A tiramisu ma már…..
    Az étvágyadat sok tényező formálhatja: a gyerekkori étrendeden, az életmódodon, a szokásaidon, a mozgásigényeden, illetve a természetesen adottságaidon is múlik. Míg vannak, akik bizonyos ételeket túl zsírosnak találnak, és emiatt kevesebbel is beérik az…..
Koriander Gyümölcsös muffin 2012.02.19 01:48:00
    Számos recept alapján lehet muffint készíteni, jobbnál jobbakra lehet bukkani az interneten szörfölve. Én egy édeset mutatnék be, mely nagyon egyszerűen elkészíthető. Gyümölcsnek bármit tehetünk bele: áfonyát, ribizlit, meggyet... E recepthez mazsolát…..
Blog.hu segítség Desk Diary 2008.12.03 16:54:00
Ezt a sablont nem tudod egyszerűen módosítani (a színeket természetesen lehet, de a grafikus elemeket nem érdemes). itt is igaz, hogy a módosításhoz előbb át kell másolni a sablont a saját sablonok közé, erről és általában a szerkesztésről itt olvashatsz. A jobb felső sarok…..