Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miskajefte

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az a fajta embertípus, amilyen én is vagyok: ott segít, ahol tud. (az más kérdés, hogy ott genya, ahol tud, ha okot adnak rá és emberi érzéseiben megalázzák, megsértik) Ha az embert megkeresik, hogy munka kellene és az ember segít, akkor elvárNÁ, hogy az, akit kirángatott a…..
   Az ember lánya gyanútlan lény, ha csak úgy flangál egy plázában és nem elég gyakorlott. Mert ugye milyen kedvesnek is tűnik, hogy leszólítják, szeretne-e egy ingyenes sminktanácsadást. Ki ne vágyna egy randa hétköznap délután egy felderültre rajzolt orcára, némi…..
kinéztem magamnak egy tündérmedált az egyik internetes oldalon, de nem volt rá pénzem. nem volt drága, de akkor sem álltam úgy anyagilag, hogy megvehessem.akitől a linket kaptam, megkérdezte, melyik tetszik nekem. csak úgy.nem sejtettem semmit.Karácsonyra megkaptam AH-tól.ez a…..
mi az én nagy bajom ezzel az egész üggyel kapcsolatban. Hogy nem ordíthatom világgá, mekkora gerinctelen, hazug, érzéseit felvállalni képtelen szarházi, kétszínű alak...
Az emberek nagy része egészen biztosan nem olvasta el azt a könyvet, amit én viszont igen, és ami az emberi viselkedés egyik alapvető folyamatát, az önigazolás művészetét fejti ki. Nem is baj, hogy nem olvasták, mert azzal, hogy én viszont igen, sokkal könnyebben felismerem őket…..
Látni is akarni kell! Meglátások 2011.12.07 15:12:00
Azért az nagyon jó érzés, amikor számtalan embertől - közvetve vagy közvetlenül- az a visszajelzés jön, hogy szeretik a többi emberrel kapcsolatos meglátásaimat és adnak a véleményemre.   Nem véletlenül mondta azt a pszichológus, kb. húsz évnyi tapasztalattal a háta…..
Látni is akarni kell! Védekezés 2011.12.05 10:02:00
Legjobb védekezés a támadás, te tudatlan, hárítóművész faszkalap?!..
Látni is akarni kell! Felismerés 2011.12.04 20:41:00
Amikor az ember lánya elmegy egy olyan helyre, ahol még soha nem volt (Hellinger-családállítás) és ezzel elszánja magát arra, hogy egy sokéves problémával szembenézzen, akkor ott nagy dolgok várhatóak. Hajlamosak vagyunk mi emberek azt gondolni, hogy ha felállíttatjuk, előtte…..
Látni is akarni kell! Mintaapuka 2011.11.30 16:42:00
Amikor valaki otthagyja a családját, gyerek, feleség, mondván, hogy ő mást akar. Ez még rendben is van, mert hiszem és vallom, hogy egy boldogtalan kapcsolatban vergődni fölösleges és energiaemésztő, illetőleg a -tévhittel ellentétben- a gyereknek is a legszarabb. Apuka éli…..
Látni is akarni kell! Mi-kulás 2011.11.30 11:00:00
Pénteken gyereknap lesz a cégnél. Ide fog tódulni opcionálisan max 1600 dolgozó porontya a szülővel együtt. Egyrészt - mivel nincs gyerekem és nem is lesz- egyedül szopok majd a munkával egész délután, mert a gyerekesekkel természetesen mindig szociálisan érzékenynek kell lenni…..
Látni is akarni kell! Szerelmem 2011.11.29 13:17:00
Őszinte részvétemet szeretném kifejezni azon férfiaknak, akiknek a társa, a gyermekük születése után csak úgy képes arról beszélni, hogy szerelmemnek nevezi azt. Ilyen esetekben idő kérdése csupán, mikor kúr félre a férfi...
Tárgyban megnevezettből egyeseknek van gazdagon. Amikor órákat töltesz el azzal, hogy az az arra érdemteleneket, pusztán karitatív jelleggel, jófejsgéből, és mert volt gyerekszobád, a hülye anyád és apád arra nevelt, megsegítesz. A saját idődből veszed el. Lelkes vagy. Lelkes…..
A tökéletes anya a 6 és fél éves gyermekét nem íratja be iskolába, mert még nem érett rá, maradjon az oviban a társai mellett. A tökéletes anya mesét olvas esténként a gyerekének, mert az milyen személyiségfejlesztő és ezáltal rengeteg!!! időt tudnak együtt tölteni. A…..
Tessék, itt van egy klasszikus példa. Amikor vki úgy csinál jópár éven át, mintha közömbös lenne számára a másik és olyan szánalmasan apró dologgal árulja el magát, aminek létezéséről - meggyőződésem - nem is tud. Nevezetesen, hogy vasárnap este 20 órakor egy olyan…..
kemény vagyok. Valaki, akinek nem fáj semmi. Aki marcona, odamondó és jól tűri a kritikát. Tévednek. De még mekkorát. A legtöbb szerencsétlen flótást azonban meghagyom ebben a hitben, mert ahogy elnézem a viselkedésüket másokkal szemben a legnagyobb közösségi portálon, úgy…..