Regisztráció Blogot indítok
Adatok
littleterp

51 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Metástasis címmel a Sony elkészíti a Breaking Bad latin-amerikai verzióját, amit már jóelőre eladtak több dél-amerikai piacra is. A sorozat az eredeti történetet követi le, a fenti képen jól beazonosítható a pilotban látott, sivatagi metamfetamin-főzés közben lefotózott Walt,…..
Bátran kijelenthetjük, hogy a vintázs ruhadarabok a fénykorukat élik. Ám mi is az a vintázs? Minden, ami már megvan 20 éves vagy annál idősebb. A vintage (vintázs) jelentése régi, vagy inkább nosztalgikus jellegű, klasszikus és márkás dolog. 2011 egyik fő trendje a vintázs,…..
littleterp 2013.06.30 14:28:30
@Sándor Tamborszki: Kedves Sándor! Nagyon helyesen írtad, eredetileg tényleg a szüretet jelenti de ezt a kifejezést átvette a divatvilág is. Én erről írtam a blogomon ( 'vagy micsodámon' ), nem másról.
BÉKE legyen Veled is!
Azt hiszem a mostani bejegyzés elég aktuális a lányoknak, hisz melyikünk ne akarná lemosni hajáról a ma kapott áldást ( a sok-sok kölnit ). Én se vagyok másképp, csak egy jó nagy fürdésre vágyom!A következőkben megtudhatod, hogyan is csinálj otthon, házilag sampont és…..
Divattabletta Könyv vagy táska?! 2012.04.07 19:42:00
 Figyelmetlen szemek simán átsiklanak rajtuk, gondolva, hogy csak egy könyv, hisz mindenki szeret eggyel a kezében sétálni, olvasottságot és intelligenciát sugallva vele. De, ha jobban megnézzük őket, észrevehetjük, hogy ezek valójában táskák!Olympia Le-Tan - francia…..
A PussyCat Dolls, a Sugababes és Cindy Crawford után Halle Berry vette át a stafétabotot, Ő adja a nevét a legújabb Deichmann cipőkollekciónak. A színésznő 40 pár cipőt választott ki, melyekről ezt nyilatkozta:“5th Avenue-kollekcióm engem is inspirál. A cipők nemcsak…..
 A csipke ruhák és kiegészítők trendje uralkodik manapság, melyek ultra feminin hatásuk mellett eleganciát is kölcsönöznek viselőjüknek. Nem gondoltuk volna, de hihetetlen egyszerű elkészíteni egy-két csipkés darabot. Most egy olyan fülbevalót mutatok be Nektek, amely…..
Divattabletta Látomás 2012.03.17 12:41:00
Látomás újabb meglepetése nekünk; létrehoztak egy törzsvásárlói rendszert.Ha hűséges vásárló vagy és gyakran betérsz a boltjaikba, nincs más dolgod, csak regisztráltatni kell magad a vásárlásnál, és onnantól kezdve csak a neveteket kell bemondani fizetéskor. És mi…..
Divattabletta Évszakokra bontva 2012.03.16 20:35:00
 Nektek mond valamit az évszakelmélet és a színelemzés szó? Én csak most ismerkedtem meg velük egy barátnőmön keresztül, akinek keresztanyukája hivatásszerűen foglalkozik ezzel az érdekes tudományággal.  De mire jó? A színeket többféle módon lehet megközelíteni;…..
Divattabletta Sminksuli 2012.03.09 17:56:00
Mennyi lehetőség van egy szemhéjtusban és egy szempillaspirálban! Nektek melyik tetszik a legjobban?via centuraalta..
Divattabletta Dolce & Gabbana 2012.03.09 16:35:00
Dolce & Gabbana 2012-es tavaszi-nyári kollekcióját az igazi olasz mentalitás járja át. Elmondásuk szerint olyan szépségek inspirálták, mint Sophia Loren, Anna Magnani és Monica Vitti. Kampányukban egy olasz családot mutatnak be, Monica Belucci szereplésével többek között. ..
Divattabletta Marni for H&M 2012.03.08 11:04:00
 Figyelem!A Marni for H&M kollekció mától kapható a Vörösmarty téri üzletben! Igyekezzetek, mert korlátozott számban hozták be a ruhákat országunkba, és attól tartok, hogy gyorsan el fognak fogyni. A színes, vidám, bohókás ruhák - és persze ami Marni erőssége - a…..
Divattabletta Divattabletta 2012.03.07 15:04:00
Divattabletta már facebookon is!Az oldal elérte azt a mérföldkövet, hogy közösségi portálon is érvényesítse magát, így már facebookon is megtalálsz! Ha tetszik és szereted az oldalt, akkor lájkolj!..
 A Boltmustra cikksorozat következő áldozata a Springfield, most őt vesézzük ki. A tervezők a hangsúlyt az életvidám, élénk színekre tették, alig találunk fehér vagy fekete színű ruhákat. Az inspirációt a retro és hipster stílus nyújtotta, ami napjainkban szinte…..
 Télen a mínuszok, tavasszal pedig a hideg szél kezdheti ki ajkainkat. Nem szabad feledni, nekik is jár az ápolás. Több ajakír készítményről terjeng az az urbán legenda, hogy még inkább kiszárítják szánkat.Ki tudja, hogy igaz-e, a legjobb megoldás szerintem, ha saját…..
Divattabletta Látomás 2012.03.07 12:27:00
 Itt a tavasz!Ezt már a Látomás vezetői is érzik. Épp ezért úgy gondoltál, hogy kicsit kiszínezik a kollekciójukat, így új típusú zakók, nyomott pólok és toppok, leggingsek többféle színben és anyagból, új fazonú ingek, egyberuhák, vékony kardigánok és oversize…..
Divattabletta Nasty Gal 2012.03.06 19:21:00
 Hello Rossz Lányok! Szeretném figyelmetekbe ajánlani a legújabb kedvencemet, a Nasty Gal márkát. A márka egy eBay-es üzletből nőtte ki magát, melyet Sophia Amoruso indított 2006-ban. Ekkor egyedi vintázs darabok igen széles választékát árulta a neten. Röpke 5 év elteltével…..
 A magyar divatszakma szeme pénteken a Budapest Essential Looks rendezvényét, más néven a magyar tervezők napját figyelte. Elsőnek 2011 tavaszán került megrendezésre a magas nívójúnak mondható esemény - nem kisebb támogatóval és szponzorral, mint a Schwarzkopf Professional -…..
Divattabletta Inspiráció 2012.02.24 14:13:00
 Hüvös tavaszi inspiráció fiúknak! via fashionbeans..
Íme egy újabb videó a Victoria's Secret-től. Homokos tengerpart, pálmafák, meleg, falatnyi bikinik, széles mosolyú ugrándozó lányok. Nem mondom, hogy nem vagyok irigy, szívesen lennék én is most ott. ..
Divattabletta Sminksuli 2012.02.17 19:09:00
 Aranyozd be a hétvégi bulit!Az arany mindig jó választás. Dönts tetszésed vagy a ruhád figyelembe vétele szerint a vagány csillámporos vagy a visszafogottabb matt hatású között, a hatása mindig ugyanaz; felhívja a figyelmet a szemedre. Minden szemszínhez és bőrtónushoz…..
Divattabletta SALE! 2012.02.17 18:44:00
Látomásom volt.Jöhet egy találós kérdés? Melyik az az üzletlánc, amelynek boltjai csak Pesten találhatóak meg, szám szerint mindössze 3 db. Különböző kínálattal rendelkeznek, csak egy közös van bennük; biztos lehetsz benne, hogy találsz olyan ruhát vagy kiegészítőt, ami…..
Divattabletta Boltmustra: H&M 2012.02.16 15:11:00
 H&M new arrivals by divattabletta featuring vests Megérkezett a H&M tavasz-nyári kollekciója a boltokba! Nem rég sétálgattam az egyik bevásárlóközpontban és néztem szét a svéd divatcég egyik üzletében. Nem okoztak se pozitív, se negatív meglepetést,…..
Divattabletta New York Fashion Week 2012.02.09 17:16:00
 Ma vette kezdetét a New York Fashion Week. Nem sokára beszámolókkal is jelentkezem, addig is itt egy képsorozat, az előző évi show-k pillanataiból. A hangsúly a formákon, a mintákon és az árnyékokon van a kifutón és a kulisszák mögött is.Diane Von Furstenberg egy 2009-es…..
Divattabletta Gardrób 2012.02.04 17:04:00
A hidegre és a hóra  való tekintettel, összeállítottam Nektek egy kollekciót a legtrendibb kesztyűből. A kis képekre kattintva megtalálhatjátok, honnan tudjátok megrendelni és mennyibe kerül. Kellemes mazsolázgatást! :)  winter is here! by divattabletta featuring leather…..
Divattabletta Sminksuli 2012.01.31 14:14:00
 A következő kép megmutatja, hogyan csinálj magadnak visszafogott, mégis csinos hétköznapi sminket. Nem is nehéz, ugye?..