Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jason06

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg nem szándékos, de valahogy mindig sikerül nézhetetlen filmekbe bukkannom. A "friss" jelző pedig arra utal, hogy a legtöbbjük nem olyan rég készült, még a "legöregebb" is 2004-es. Most kivételesen legyen valami koncepció is, és haladjunk időrendben visszafelé. 1. Az…..
Bevallom egy minimális szinten azért gyötört a lelkiismeret, amiért jól belerúgtam a megboldogult Navigátor Filmbe a borzalmas minőségű Fenyegetés kapcsán, éppen ezért most jöjjön egy pozitívabb példa. Maga a film is élvezhetőbb és a kiadvány is tisztességesebb. Isten…..
Na most végre sikerült megtekintenem egy igazi 2012-es művet, mert ugye a The Innkeepers esetében rezgett a léc. Kár, hogy rögtön egy csalódással kell kezdenem az évet, de hát tavaly is így volt a Vanishing on 7th street c. borzalomnál. A film előzetesét már mutattuk és én…..
Jason06 2012.03.31 22:00:18
No, arra nem panaszkodhatunk, hogy idén nem kapunk elég horrort.   1. Bloody Homecoming   Sablonos történet egy álmos kisvárosról, ahol három éve történt egy végzetes baleset az éves "Hazatérés" (vagy hogy a francba kell ezt lefordítani?) táncmulatságon. Most pedig kísért a…..
Jason06 2012.02.25 22:20:11
Dark Flight 407 néven fog futni Thaiföld első háromdimenziós horror filmje. A történet szerint Neuw, a stewardess, tíz éve túlélt egy repülőgép szerencsétlenséget, azóta látomásokkal küzd. Elérkezettnek látta az időt, hogy ismét repülőre szálljon. Azonban a látomásai…..
A francia horror filmek nálam instant megnézendőek, még akkor is, hogy egyre több, kifejezetten rossz filmet látok tőlük. Na de most végre felcsillant valami. Négy film, négy teljesen különböző műfajjal.   Rubber (2010)   Rendezte: Quentin Dupieux Ennél elborultabb filmet…..
Jason06 2012.02.12 19:31:07
@mutant: Rendben.Bocs:)
Jason06 2012.02.12 20:30:33
@purga: Jaja kicsit morbid:)de legalább 3év után is meg tudd lepni:)ehhh
Így februárra csak megjött a nagy betűs TÉL, mindenki pánikban, és nem győzzük a fűtéssel. A horror világában azonban vannak sokkal rosszabb helyek, cudarabb időjárási viszonyokkal. Íme három film, három különböző kontinensről. Következzen két csontfagyasztó thriller és…..
Sara Paxton, Az utolsó ház balra, az Innkeepers és a Cápák éjszakája után ismét horrorszerűségben látható. Ezúttal az Enter Nowhere-ben játszik Scott Eastwood és Katherine Waterson oldalán. Három idegen találkozik az erdőben egy faháznál. Egyikük sem találja a kiutat a…..
Emlékeztek a 2010-es Tortured-re? Ez egy szimpla bosszú film volt, torture porn tálalásban. Nos, akkor többen is felhívták a figyelmemet erre a műre, hogy bizony sok a hasonlóság. Én meg bevallom egészen idáig megfeledkeztem róla. Hogy konkrétan lopásról van-e szó, arra majd a…..
Horror-Mirror Eredményhirdetés 2012.01.09 09:35:00
Sok helyes megfejtést kaptunk, a nyertest már ki is sorsoltuk.A megfejtés: Amerikai pszicho.Utólagos engedelmetekkel két pályázatot közzétennék, mert nagyon tetszett. Természetesen név nélkül."Helló!hát sajnos a választ nem tudom,de nagyon birom a blogot,és figyelemmel…..
Horror-Mirror 2011: amik kimaradtak 2012.01.11 09:15:00
Mint azt a 2011-es évértékelő posztomban is írtam, hogy igyekeztem minél több filmet bepótolni, csak hogy hitelesnek mondható legyen a lista. Ez szerintem úgy-ahogy sikerült is. Íme néhány film, amik kimaradtak a felsorolásból. Némelyik akár a legjobb tízbe is bekerülhetett…..
Még az év elején hatalmas hype övezte a Red State c. filmet, amiről éppen ezért mi nem is írtunk, hiszen feleslegesnek gondoltam. Miért is övezte nagy várakozás? Mivel úgy volt aposztrofálva, mint Kevin Smith első horrorja. Tudjátok, ő az, akinek köszönhetjük a Jay és Néma…..
A múltba merengés után itt az ideje a jövőbe tekintésnek. Ezért álljon itt egy kis összeállítás a 2012-es év várható horrorjairól.Mint azt sokan tudjátok, koimbra kolléga a saját blogján már írt erről egy posztot, így félig-meddig lustaságból, de azokra én nem is…..
Jason06 2012.01.07 16:10:48
Ismét eltelt egy év… A blog pedig ezúttal is jelentős sikereket könyvelhet el magának. Lássuk sorban a történéseket, amikre büszkék lehetünk:1.    Elsősorban az új szerkesztőtársakra koimbrára és Stathamra. Külön kiemelném koimbrát, aki egy olyan rendszeresen frissülő…..