Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zakarias

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mert parasztvezér miniszterelnökkel legfeljebb parasztháborút lehet vívni, nem pedig szabadságharcot. *** A leminősítés után Orbán Viktor Matolcsyval közgazdászokat hívott meg egy tárgyalásra. Az összejövetel tartalmi elemeiről írtak eleget, nem szeretném megismételni…..
Zakarias 2011.11.27 10:37:07
Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor „funkcionálisan analfabéta”?!
- avagy ami a háttérben van!

„A modern világban a "funkcionális analfabéta" definíciója változóban van. Már nem csak azt az embert tekintjük annak, aki nem tud értelmezni egy használati utasítást, egy nyomtatványt, hanem aki nem beszél idegen nyelven és nem ért az informatikai eszközök használatához.”
(forrás: oktinf.elte.hu – digitális írástudás)

Soha nem értettem, hogy Orbán kritizálói politikai ellenfelei és más elemzők miért nem kritizálják Orbán gyakorlati vezetői képességeit.
Nem értettem, hogy a választást megelőzően miért nem hangsúlyozták alkalmatlanságát az ország vezetésére. 2010 nyarán nem értettük a rövidnadrágos, dzsippes „kormányzást”, azt a lelki nyugalmat, amivel kezelte a Kósa és Szijjártó által okozott forintválságot. Az EU elnökeként sok vihart kiváltó i fellépésének következményeire való reagálását, Magyarország csődhelyzetének kezelését, pedig a válasz egyértelmű.
Orbán Viktor nem használ számítógépet, mert bevallottan kezelni sem tudja azt! Nem tudja használni egy olyan korban, amikor egy raktáros, egy mezei előadó, egy parkoló ellenőr sem tud elhelyezkedni, munkát vállalni egy minimális informatikai tudás ismerete nélkül. A mai világban már az iskolában is kötelező a számítógép használat. Ma az elektronikus bevallások, ügyfélkapus ügyintézések korában egy kisvállalkozást sem lehet elvezetni az informatika használata nélkül, nem egy tízmilliós országot!!! Ezt tetézi, hogy újságot sem olvas kedvenc politikusa Helmuth Kohl tanácsára. Persze az egy kis különbség, hogy a tanácsadó milyen politikai kultúrájú és infrastruktúrájú országot vezetett, és mely korban (múlt század) tette azt.

Nem régen a választások előtt Kubatov Gábor így jellemezte: „Orbán Viktor nem igazán ért a számítástechnikához. Most már sokat léptünk előre, mert például sms-t tud fogadni, küldeni és tudja mi a fax és az e-mail közti különbség. Kis túlzással!”
Ehhez képest több mint 3 millió ember feltétel nélkül erre az emberre bízta 10 millió ember életét és jövőjét! Futárok és „jól fizetett” tanácsadók tájékoztatására van szorulva, akik lehet, hogy nem szakmai kvalitásaik alapján kerültek ezekbe a pozíciókba. Ne is beszéljünk arról, hogy mennyire torzíthatta a dokumentálatlan infókat, a rossz hírek hozóinak szokásos sorsa. (A részeredményeket és következményeket már tudjuk.) 

Sok képen mely munka közben „örökíti meg” vagy a környezetét mutatja, soha nem látható számítógép. Egyetlen kivétel a facebook-os videók, ahol oda van mellé téve, de látszik a felvételeken, hogy nagyon vigyáz arra, hogy még csak véletlenül se pillantson rá! Valahogy úgy van vele látszólag, mint a testi fogyatékos az amputált végtaggal. Haragszik rá!

Ettől persze még hazugabb a „facebookon nyertük a választásokat” nyilatkozat, melyet az EU-ban riposztolt, mint ahogy az is, hogy a választóival el akarja hitetni, hogy valóban kommunikál velük.