Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vastüdő

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel statisztikailag bizonyított, hogy a listákat mindenki szereti, a Geekz stáb úgy gondolta, hogy ezúttal az utóbbi évtized legjobb sorozatfőcímeit veszi számba, hogy megmutassuk nektek a szerintünk megkerülhetetlen, legemlékezetesebb, legjobban megkomponált, legmegragadóbb,…..
Ismét egy olyan sztori következik, ami előreláthatóan erősen meg fogja osztani kedves Kommentezőinket, erkölcsileg, morálisan és logikailag egyaránt. Próbára teszi valamennyi érzékszervet. Üde habszódia, sok számmal, időponttal és időutazással! Küldjük mindenkinek, aki…..
_sziasztok! _megint a próbateremben töltöttük időnk nagy részét (péntektől vasárnapig), hogy közelebb kerüljünk a felvétel végéhez. megcsináltuk az akusztikus gitáros részeket, meg egy-két zajeszközt is rögzítettünk. ez persze nagyon sok energiát kivett belőlünk - így…..
Legyen ma mondjuk spamnap a Homáron, íme egy igazán vicces példány. Azt nagy nehezen, de el tudjuk képzelni, hogy ezerből egy ember akkora ökör, hogy elhiszi, nyert egy tudta nélkül rendezett online sorsoláson. No de hogy egy csaj ne emlékezzen, hogy elindult egy mellszépségversenyen?…..
Az ünnepek előtt Csak autót ne vegyenek címmel közöltük Eszter levelét, amiben az autószervizben szerzett búbánatos élményeit ecsetelte. Nekünk ez ecsetelésről az afta jut az eszünkbe, mégis valami kellemes meglepetésre számítottunk. Ez be is jött, az érintett cég egyik…..
A kéretlen reklámlevél akkor igazi, ha tényleg levélnek néz ki. Vuk ilyet talált, nem is értjük, miért siránkozik. A labda mindenestre fel van dobva: ki mutat ennél jobban álcázott spamot? Vuk levele hajtás után.Szia Homár! Alapvetően jól bírom a spam-áradatot, ami mostanában…..
Ha ledózerolnák és sóval behintenék a helyet, a néhai Pallasz Hotelt üzemeltető srácok abból is profitálnának. A sorozatos lopások révén megboldogult szállodakomplexum kettes számú egysége, a Bencés Panzió sajátságosan pofátlan válfaját űzi a reklámozásnak "egy…..
Vastüdő 2007.11.06 13:07:14
OFF: bocsbocs, ezte itte nézzétek meg, ismerős élete múlik rajta ;) www.hacthat.net//ddos/1148 és NEM vírus, csak játék, kell nekije a jó helyezés a listán. Kösz minden érdeklődőnek ON
Legutóbbi vendéglátóipari panaszunkra terjedelmes választ küldött a várbeli egység tulajdonosa, amiben többször is elnézést kér. Kár, hogy a felvezetésben viszont szervezett lejáratókampányt és összeesküvést gyanít. Viszont ha tényleg így gondolja, különösen…..