Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adeak

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, nem a Tescóban, mert olyan ott nincs, de azért a Walmart sem az az a Harrods, inkább a nagy tömegek bevásárlóközpontja.Ennek ellenére a jövő héten megkezdik a boltokban az iPadek árusítását, vége tehát annak az időszaknak, amikor a tabletet csak elegáns store-okban lehetett…..
Appleblog Buszrajongó lettem 2010.09.25 11:48:13
Épp az M1-esen haladok Győr felé, és noha ezt az utat általában sokkal szívesebben teszem meg vonattal, mint busszal (már ha csak e kettőt soroljuk fel lehetőségként), most valamiért mégis az utóbbit választottam.Alapvetően az a baj a busszal, hogy például ezt a posztot az egyik…..
adeak 2010.09.25 13:52:08
@S1lver: már van ott is :)
adeak 2010.09.25 19:15:22
@S1lver: budapest-becs utvonalon kb szept eleje ota van, nem minden buszon, az ujakon (ezeknel mar nemelyik ulesnel van 230V is)... remeljuk egyszer szerencsed lesz! :)
Az már korábban kiderült több forrásból, hogy a magyar iPhone 4 premierje ezen a hétvégén, egészen pontosan pénteken éjfélkor 00:00 órától lesz. Aki azonban azt gondolta, hogy a két évvel ezelőtti partihoz hasonlóan a MOM Parkban találkozunk, téved.A sorbanállás, és az ezt…..
Kint vannak Facebookon a képregényes nyereményjáték nevezőinek munkái. Sajnos több képregényt is ki kellett zárnom, mert nem feleltek meg az előre leírt kritériumoknak. Vagy több mint 3 kockásak lettek, vagy nem az előre feltöltött képekből készítették el a képregényt.…..
Hazudtak a centrumosok, kettőt is, nem is kicsit, de szerencsére nem kerülhették el a Homár büntető ollóit. A sztori köznapi budapesti (=a pitiánerségében felháborító). Péter a Csengery utcában parkolt, de nem tudott fizetni, mert a környéken minden parkolóautomata rossz volt,…..
Appleblog Nem tudom, 2009.05.15 20:21:39
ti hogy vagytok vele, de a 10.5.7 felpakolása után a Safarim mintha elbizonytalanodott volna az élet lényegi kérdéseit illetően, és rendszeresen egy strandlabdába menekül a realitások elől. ..
HamPLÓ Mit szeretsz Budapest(b)en? 2009.05.05 19:12:00
A Városkép blogon ment a polémia arról, hogy kinek mitől élhető és/vagy szerethető Budapest, és egy kommentező rádöbbentett, hogy ma még több dolgot szeretek Budapestben, mint tizenöt évvel ezelőtt. Én, aki gyakran foglalkozom a várossal, sem veszek észre dolgokat... ki…..
Belsőség Agresszív Audi attak 2009.02.12 13:00:00
Ismét egy zseniális Super Bowl reklám. Rövid, velős, mosolyfakasztó. A Szállító 3 film és az Audi A6 promója. Bár nem tartozom az Audi feltétlen hívei közé, a tény, hogy a 3 literes V6-ost egy jópofa, szíjhajtású mechanikus kompresszorral (Roots) töltik fel, melengeti autóbuzi…..
adeak 2009.02.12 22:46:43
@F/: ez nem igaz. itthon a6, majd bmw 5, majd Merci E klasse. németországban ugyanez, de biztos változik majd a most kihozott új E osztály miatt.
A múltkori post kapcsán írtatok pár tippet, hogy hogyan lehet kijátszani az iTunes zeneboltját. Gondoltam, megkeresem a legilletékesebbet, az Apple-t. Akik gyorsan és készségesen válaszoltak is: I understand that you wish to purchase items from the iTunes Store in Hungary, Europe. If you…..
A 2007-es év legrosszabban eladott luxusautói toplistáját a Forbes magazin újságírói készítették el, összehasonlítva a 2006-os év eladásait a 2007-es év luxusgépjármű eladásaival, a tanulmány az amerikai értékesítésekre érvényes. Általában a drága luxusautókat akkor…..