Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trend&Budapest

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trend&Budapest Sex on the shoes! 2012.01.24 21:45:00
Szeretem az ötletes, kreatív darabokat, de ez a Christian Louboutin pumps most nem nyerte el a tetszésemet. A sex felirat elég olcsónak tűnik - ha ez menő, holnap elugrom a hobbyboltba és veszek szvárovszki kővel díszített anyagdarabot, és ráapplikálom a cipőmre -, miközben az…..
Mivel rengeteg szépségápolási termék van a piacon, és úgyis küldik a sajtóanyagokat, ezért úgy döntöttem, hogy - bár valószínűleg minden egyéb csajos oldalról is értesültök az újdonságokról - feltöltöm én is az összeset, amiről tudomásom lesz, és a következetes…..
Trend&Budapest Köröm(t)rend 2012.01.20 23:08:00
Manapság trendi az, ha minél látványosabb minta van a körmön (sajáton, tehát nem a műkörmös Salvador Dalíkra gondolok), vagy fessük különböző színűre a körmeinket. Megvallom, eddig csak botrányosan gagyi körmöket láttam ilyen fronton, de most találtam egy olyat, amiben…..
Mire van szüksége a magyar autósnak 2012-ben? Területi alapú rendszámra. A véletlenre sem bíztuk: megkérdeztük a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztályát, hogy akkor most, Tornóczky Anita szava járásával élve, ezt most így hogy? A válasz…..
Kifejezetten utálom a H&M reklámokat: pont annyira hagynak hidegen, mint az, hogy idén is lesz-e Hungarian Fashion Awards. Nem tudok azonosulni sem az üres H&M hirdetésekkel, sem a kreativitásidegen H&M darabokkal. (Az ékszerei kivételek!) Viszont itt egy remek példa arra, hogy…..
Trend&Budapest Mi menő ma? 2012.01.18 19:09:00
Csörög a telefon.  Ádám: Hello, ráérsz most egy picit?Én: Rá, mondd csak!Ádám: Este ki akarunk mozdulni a haverokkal, lazulni kicsit, megnézni, mi van az éjszakában. Hosszú volt ez a félév, annyit szívtunk a szoftverfejlesztéssel és értékesítéssel, hogy az nem is igaz. Na…..
FashionTime Madonna megint 20 éves 2012.01.11 03:20:00
Sky Ferreira amerikai énekes, modell, színésznő Madonnává - és nem is akármilyenné - lényegült át a V Magazinban. Minden adottsága megvolt hozzá, egyik-másik képen szinte meg sem lehet mondani, hogy ez most az eredeti Madonna, vagy egy szuper másolat? Proenza Schouler, Ralph…..
FashionTime Like or dislike? 2012.01.11 01:58:00
Lady Gaga az olasz L'Uomo Vogue-ban így néz ki. Olvastam a képhez írt kommenteket és - bár nincs sok - mindenki egyértelműen fantasztikusnak, lehengerlőnek és gyönyörűnek találta. Szerintetek? Like vagy dislike?    Forrás: L'Uomo Vogue ..
FashionTime Enjoy the style! 2012.01.11 00:54:00
Ránéztem erre a képre és az volt az első gondolatom, hogy ez Olaszországban készült, ráadásul délen, és minden bizonnyal Nápolyhoz közel. Sokat nem tévedtem, Amalfi tengerpartján lőtték a fotókat. Amalfi gyönyörű és több híresség is szívesen nyaralgat ott, de a kisváros…..
Már tavaly is nagyon menőnek bizonyult, Rihannától kezdve Vanessa Hudgensig a legtöbb hosszú hajú sztárt láthattuk ilyen copffal. Úgy tűnik, még idén is trendi lesz a halfarok fonat, amit nem is olyan nehéz elkészíteni. Fogd össze oldalt a teljes hajtömegedet, majd válaszd…..
Rabee Younes fotózta az alábbi képeket, melyekről egyszerre több filmre, festményre, hangulatra asszociálhatunk. Az Oscar de la Renta és Max Azria ruhák mellett a Swarovski és a Thomas Sabo adják a hangulatot a hol fekete-fehér, hol neonszínű fotókon. Ti melyik színésznőt…..
FashionTime Enjoy the style! 2012.01.05 22:29:00
Milou van Groesen bújt e nagyszerű kalap mögé. Ő lett Sasha Pivovarova után a Giorgio Armani 2012-es kampányának az arca. Álomszép ez az egyszerű vonalvezetésű, sötét pezsgő színű együttes... Tipikusan olyan darab, ami egy modellen remekül áll, egy földi halandón már talán…..
FashionTime Today's gorgeous 2012.01.03 22:10:00
A canadai Flare magazin februári címlapján Coco Rocha nevet ránk. Cocot annyira nem szeretem, viszont a szoknyáját imádom. Nekem is van egy maxi szoknyám, ami korall színű és a Fashion Daysen vettem. Meg is találtam a neten, de annyira szörnyű fotón van rajta, hogy inkább nem…..
Frida Giannini magával ragadó, letisztult eleganciát és fémes csillogást álmodott meg a Gucci 2012-es tavasz-nyári kollekciójába. Bár nem mindig úgy öltözöm, ahogy minden pillanatban szeretnék (tudom, ez kicsit ambivalens, de nehezen tudnám kivitelezni, hogy minden áldott nap egy…..
Elnézve a 2012-es kampányokat úgy tűnik, hogy megint él az a teória, miszerint a divat adja majd a megnyugvást, a menekülést a gazdaságilag és politikailag is nehéz helyzetben. A Louis Vuitton Steven Meisel által fotózott 2012-es tavaszi-nyári kampányfotóin az áttetsző textúrák,…..
FashionTime Ízleld meg a divatot! 2011.12.30 23:15:00
Gasztronómia és haute couture simult egybe Fulvio Bonavia gépe előtt. Az ötlet nem új, láthattunk már nem egy hasonló elgondolást, de Fulvio képei attól tökéletesek, hogy például ránézve az első kis retikülre elgondolkozol, a szeder az most tényleg szeder, vagy remek…..
FashionTime Miu Miu candy táskák 2011.12.30 10:45:00
Kezdem a blogot és zárom az évet egy olyan táska kollekcióval, ami idén sajnos nem került be a karácsonyfám alá - nem, hogy az egész kollekció, de még egy darabja sem. Igaz, nem is szóltam senkinek sem, hogy vágyom ezekre a - nekem már a jövő nyarat idéző - kis táskákra. Nos,…..