Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SWORD

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Lenkei doktor előadása (Élni jó!)  1. rész: www.youtube.com/watch 2. rész: www.youtube.com/watch  3. rész: www.youtube.com/watch 4. rész: www.youtube.com/watch 5. rész: www.youtube.com/watch 6.…..
Sziasztok!Elhatároztam, hogy indítok egy blogot az egészséges gyógyszer mentes életmódról. Annyi rossz tapasztalatom van az orvosokkal kapcsolatban, hogy mindez erre ösztönöz.Miért is?Mit csinál az orvos, ha beteg vagy? Jobb esetben megvizsgál és úgy ír fel gyógyszereket, rosszabb…..
Üdvözlöm kedves Látogató!  4 éve van kutyám. Korábban sajnos nem lehetett kutyám, pedig mindig szerettem őket. Mostanában egyre több helyen látom, hogy a kutyákkal nem úgy bánnak, nem úgy foglalkoznak (ha foglalkoznak egyáltalán) velük, ahogy kellene. Elhatároztam, hogy…..
Hachiko 1923. novemberében látta meg a napvilágot Japánban, Odate városában. Alig kéthónapos volt, amikor az Akita-tenyésztőtől új gazdájához került, akit Dr. Eizaburo Ueno-nak hívtak. Ueno nagy gonddal és szeretettel nevelte fel Hachiko-t. Nem pusztán egy kutyaként tekintett rá,…..
A Te Kutyád Kinek milyen kutya 2010.02.09 09:24:00
A gazdiknak jellemzően 2 féle lakhelyük van:udvarral rendelkező (pl. kertes ház)udvar nélküli (pl. az emeletes házak, panel)Ennek megfelelően kell kutyát választani.Udvar nélküli lakásban nyilvánvalóan nem célszerű nagy testű kutyát tartani (Pl. német juhász, doberman,…..
A Te Kutyád Kutya kell 2010.02.09 09:07:00
Akkor kezdjünk is bele. Sokakban felmerül (és sajnos sokakban nem) a kérdések halmaza: milyen kutyát válasszak, milyen kutyát tudok eltartani megfelelően, milyen kutyával tudok megfelelő időt foglalkozni, stb. Az emberek többsége a következővel magyarázza, hogy miért szeretne…..
A Te Kutyád Indulás!!!!!! 2010.02.07 13:54:33
Sziasztok kutyakedvelő Barátaim!Sok weblapot, blogot meglátogattam és arra a következtetésre jutottam, hogy nincs olyan oldal, ahol az emberek kutyáival foglalkoznának. Sok olyan oldal van, ahol általános információkat adnak kedvenceinkről, illetve sok olyan oldal van, ahol olyat…..
Üdvözlök Mindenkit!Már egy ideje követem az Orosházán történő eseményeket, történéseket. Láttam jó dolgokat, de sajnos egyre több a számomra érthetetlen esemény.Ezért határoztam úgy, hogy megosztom Önökkel, Veletek ezeket.Remélem, hasznos lesz az oldal, és minél több…..