Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gasztromókus

3 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A karajszeleteket csontlében pároljuk, mikor már majdnem ehetően puha, előkészítettnek is tekinthetjük. Sóval, borssal bedörzsöljük, serpenyőben, forró olajon hirtelen kisütjük. Egyáltalán nem baj, ha kellemes kérge lesz, mint a hirtelensülteknek általában, és egy nagyon…..
BROKKOLIKRÉM-LEVES   Az alaposan megmosott, a torzsáról levágott brokkolirózsákat vajon megpároljuk, kevés liszttel megszórjuk, csontlével vagy vízzel felengedjük, kevés tejet adunk hozzá, sóval és fehérborssal ízesítve puhára főzzük. Ezután a főzőlét leöntjük egy…..
Furcsa érzés újra iskolába járni, de ha ez az ára, akkor ez az ára. Júniusig tömöm a fejembe a tanulnivalót, ha minden jól megy, a végén egy papírral gazdagabb leszek. Persze főzök már vagy húsz éve, talán még régebben is, és rengetegszer eszembe jutott közben, hogy mi lenne…..