Regisztráció Blogot indítok
Adatok
carbonfootprint

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE! ÚJRA VAN DVD!(De a Blu-ray elfogyott...) A lemezek az alábbi valós és virtuális internetes helyszíneken vásárolhatóak meg, itthon és Szlovákiában: BOLTOK, MAGYARORSZÁG: Alapítvány a Budapesti Állatkertért boltja: Fővárosi Állat- és Növénykert bejárata…..
  Ma kezdődtek meg a soron következő klímavédelmi konferencia tárgyalásai a dél-afrikai Durban városában. Az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) égisze alatt immáron húsz éve életre hívott párbeszéd újabb állomása – szám szerint a 17. – sorsfordító lehet, mondják…..
carbonfootprint 2011.11.29 10:06:55
@Doktor Kotász: írod, hogy: "mert a klíma korábban is ugyanilyen ingadozást mutatott" - de nem ilyen rövid idő alatt!
carbonfootprint 2011.12.06 14:50:00
@Doktor Kotász: Meg is tudod adni ennek a hiteles forrását, hivatkozását?
carbonfootprint 2011.12.20 10:23:54
@kjapp: Így van, mindenki tehet a saját háza táján, és nem elég mindig másokra várni, vagy másokat hibáztatni - az önmagában sosem vezet semmire.
A Fehér Ház - november 10-i - bejelentése elvágta a Keystone XL olajhomok-vezeték építését, döntés csak a 2012-es választás után, leghamarabb 2013-ban várható. Globális felmelegedés témában ez egy kiemelkedő jelentőségű győzelem az Egyesült Államokban, ahol évek óta nem…..
A grönlandi Bureau of Mineral and Petroleum (Ásvány- és Olajügyi Hivatal) egy olyan megbeszélésre invitálta a világ legnagyobb olajvállalatait, amelynek óriási jelentősége lehet az Észak-sark jövőjére nézve. Grönland meg akar nyitni egy érintetlen vidéket az ország vízi…..
Mahatma Gandhi – szabadon értelmezve – mondta, hogy "Az elején átnéznek rajtad, majd kinevetnek, aztán kémkednek, végül tiéd a győzelem.”Korábbi események sorozata vezetett a Francia bíróság ítéletéhez, melyben kémkedés vádjában elmarasztalja a franci…..
carbonfootprint 2011.12.06 14:44:55
@EXO: Az alternatív energiáknál ha a megfelelő technológiát a megfelelő helyre telepítik, akkor az gyorsan megtérül, pár éven belül.
Akkor lenne ez 30 év ahogy írod, ha valaki nagyon elrontaná a tervezést, és mondjuk egy árnyékos északi területre építene naperőművet, vagy egy szélcsendes helyre szélerőművet. Nyilván nem érdemes mindenhova bármelyiket telepíteni, de bőven vannak olyan területek, ahol legalább az egyik típus gazdaságosan tudna üzemelni. És üzemanyagköltség ugye nincsen, és az energiafüggőség is csökken.
carbonfootprint 2011.11.29 10:14:10
@Főn-x: ÉN! - És még egy páran :-)
A magyarok harmada környezettudatosA hazai lakosság egyharmada tekinthető - legalább egy részterületen - környezettudatosnak – derül ki a Millward Brown kutatásából. A tanulmányt elsődlegesen a CSR stratégiájukban a környezetvédelemre koncentráló vállalatokat célozva…..