Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UHU46

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi hónapokra megfonnyadt, kiüresedett, és enerválttá, mondhatnám -- ha nem járna elképesztően káros következményekkel közben -- teljességgel parodisztikussá vált a kormányzati és szimpatizánsi érvrendszer, azt igazolva indirekt módon, hogy az Orbán-rezsim racionálisan…..
Vida Ildikó beismerésével a kitiltási botrány egyben hazugság-botrány is lett, hiszen a Magyar Nemzetnek adott interjúból egyértelműen kiderült, hogy a magyar kormány jó ideje tisztában volt azzal, hogy a NAV vezetőjét az amerikai hatóságok kitiltották az Egyesült…..
UHU46 2014.11.06 10:31:10
@maxval birca hozzászóló: Mondd, Te el is hiszed ezt a sok marhaságot ("Az USA TÖRTÉNELMI VERESÉGÉNEK VAGYUNK TANÚI"), amit írsz? Ha mindez csak a vitára provokáló, akkor még értem is, legfeljebb elfogadni nem tudom. Ember! Gondolkodj! Mennyire menti a "geopolitikai harc" a hazugságok áradatát? Mi volt az "öszödi beszédben"? " Hazudtunk reggel, délben és este!" Mit tett OV és kormánya? Van különbség szerinted?
UHU46 2014.11.06 11:12:19
@maxval birca hozzászóló: Ha megadtad a választás lehetőségét, akkor én a korrupciómentes, igazmondó és az ország ügyeit jól képviselő kormányt választanám, de ha ez idealizmus, akkor inkább vállalom a "megbélyegzést".
UHU46 2014.11.06 11:20:40
@anonymand: Nekifuthatunk akárhányszor is, de úgy van ez, ahogy az ororsz hűtőszekrénygyártó szakmunkás, aki folyamatosan hazavitt egy-egy alkatrészt és hűtőszekrény helyett mindig katonai radar jött ki belőle! A "csúsztatás", "mellébeszélés" is hazugság! Olvasd el az általad hivatkozott emberek (kormánytagok) nyilatkozatait kronológikus sorrendben, s aztán tedd fel Magadnak a kérdést: KI HAZUDOTT? Megnyugtatásodra közlöm, hogy nem vagyok sem "komcsi", sem "libsi" s főleg nem "homokos". Kifejezetten jobboldali értékrendet magáénak valló ember vagyok, de a sunyi mellébeszélést, a szemembe történő hazugságot akkor is utálom!!
Nézem az ünnepi műsort a királyi tévében. A mostani rezsim a Kádár-rendszer szidásával akarja legitimizálni a saját aljasságát. Bemutatják a vasfüggönyt, kijelentik, hogy ma mennyivel jobb, hogy szabadon utazhatunk. Igen, ez igaz, sőt, a nyitott, schengeni határok segítségével…..
UHU46 2014.06.17 09:04:21
@maxval a gondolkodó birca: Kedves Birca! Ha bejegyzésed "maró gúny, vitriolba mártott billentyűzet", akkor egyetértek. Ha azonban komolyan gondoltad, amit leírtál, akkor Te nem ebben a Hazában élsz. MINDENESETRE BÍZOM, HOGY NEM KOMOLYAN GONDOLTAD!
Nem vagyok "fidesznyik", bár egykor közéjük tartoztam (elég pocsék érzés ez most nekem, elhiheted), aztán mivel tisztességes akartam maradni, "párttársaim" szabályosan "kicsináltak". Azok, akik tudásomból, eredményeimből éltek. Mindezt tették "nagy vezérünk" ,(pontosabban nagy vezérük) neve és védelme alatt. Ők még ma is a fazék közelében vannak, bár a földalapú támogatások kapcsán megérintette őket a vihar szele.
A bejegyzésed második felét viszont nem tudom elfogadni. Valóban jobb volt a kádári rendszer alatt élni, de milyen áron? (Nekem különösen, mert azidőtájt voltam egyetemista, ergo fiatal, gondtalan, a jövőtől nem félő.) Ja és természetesen nem tartozom a Fidesz-táborhoz.
A helyzet az, hogy nem vagyok optimista abban a tekintetben, hogy belátható időn belül komoly változás lehetséges. Olyannyira remekül alkalmazza ez a vezetés az "oszd meg és uralkodj rajtuk" elvet, olyannyira remekül ötvözi mindezt a botrány-jellegű fedősztorikkal (Simon-Welsz ügy, Kovács-ügy, stb.) , hogy ez már mesteri szintű játékra vall. Csak tudnám ki az "ész", az agytröszt közöttük?
Bocs, hogy hosszú voltam.
UHU46 2014.06.17 18:20:37
@Pop40: Köszönöm, de a tisztességem sokba került. A mi "nyugger" korosztályunk csak vegetál, máról holnapra él. Félre ne érts, nem nyugdíjemelésért könyörgünk (bár elgondolkodtat, hogy nejem nyugdíja 40 éves munkaviszony után hogy a francba lehet 48.000.-), hanem sehogy nem megy a fejembe miként tudja a saját korosztályom szinte imádni ezeket!