Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manbeast

3 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
o    Nem érdekel semmilyen megdöbbentő, +18-as videó. o    Nem érdekel a lájkolás után megjelenő tartalom. o    Nem érdekel semmilyen leleplező, kamu fotó. o    Nem érdekel egy zsír új, bontatlan iPhone. o    Nem érdekelnek az izzadságszagú szóvicceid. Mind…..
Manbeast 2015.04.21 10:25:38
Subba Ki Ő? 2014.04.17 17:17:28
Tegnap volt 125 éves. ..
Ha van film, amit nagyon várok, akkor az ez. Az eddigi kedvcsináló teaserek és art plakátok után végre láthatjuk, hogy nagyjából mire lehet majd számítani.  Alakul, alakul. ..
Nem nekünk jutott ugyan először az eszünkbe, de vessünk tekintetünket ismét jó Kardosként egy igen fontos társadalmi probléma irányába. Itt az ideje hatékonyan enyhíteni a bűnözéssel járó problémákat. Játsszunk el a gondolattal; mekkora haszna származna a társadalomnak,…..
comment:com Elindult a Cink 2013.01.02 11:05:43
Néhány kereszténydemokrata hasonlattal és nagy lendülettel indult el a Cink.hu, a Gawker Media első magyarországi blogja, amit ugye az Index egykori vezető riportere Szily László jegyez a Subba egykori Zsazsájával és Klág Dáviddal, aki a Tumblr mellett legutóbb a Filmkolóniánál…..
68-ban sokan mondtak mindenfélét. Beszéltek a szabadságról, szabad szerelemről, jogokról, voltak nagy-nagy tüntetések, erőszak is volt valamennyi, ezekről ma is hallani. Kevesebbet hallani megvalósított álmokról.  Pedig volt ilyen is. Sőt, egy utópia is testet öltött.…..
Nyerj egy páros belépőt Otto Von Schirach lemezbemutató koncertjére az A38 Hajón! November 14., szerda, 22.30 Otto Von Schirach (US), 666cent (HU) A38 Hajó Írj olyan előadót az alábbi címre aki Ottoval szokott még fellépni : balazs@a38.hu ..
Manbeast 2012.11.12 12:38:42
Manbeast 2012.11.14 14:58:12
Manbeast 2012.11.14 15:22:05
@Zsuzsikám: Süket vagyok baszki, nem hallom amit mond! Szerinted mégis miért mennék ép füllel ilyen koncertre?
Szerkesztőségileg kivonulunk, és mellettünk a helyed szombaton a FUCKTOTHEMUSIC muriján, ahol a vendég BONG-RA lesz! ..
Nem csoda, hogy a poloskák szeretik a meleg, nedves helyeket, inkább az a furcsa, hogy a helyi szállodások nem akarják megzavarni a populáció természetes gyarapodását: Márciusi wellness hétvégénk történetét szeretném megosztani veletek. Négyen indultunk neki a 180 km-es útnak,…..
Bár blogunkat alapvetően a munkaundor önfeledt élvezetének szenteljük,  és távol áll tőlünk a politizálás, azért - sokoldalúságunkról tanúságot téve - bizony akadt már rá korábban is alkalom, hogy kitekintettünk a politika világába. Így például méltattuk Obamát,…..
Népszavazás maratont rendez ma a Lehetünk Megint Pancserek párt a Kossuth téren. Egy héttel a határidő lejárta előtt, a szükséges mennyiség felével a hónom alatt én is megpróbálkoznék valami mozgósítással, csak én biztos kitenném ezt az infót a pártom honlapjára is.…..
Manbeast 2012.03.24 10:14:28
Lehet, hogy már kicsit elfogott a karácsonyi hangulat, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy érdemben foglalkozzak az elmúlt napok politikai-gazdasági történéseivel, mégha mégoly jelentős események is zajlanak éppen. Valahogy olyan lerágott csont érzése van az embernek. És a…..
Tamásnak sikerült betalálnia a kultikus N900-as Nokiát, amit azonban szériahiba miatt nem javítanak, hanem megeszik dobozostul cserét vagy utalványt ajánlanak fel helyette. Igenám, de a cserekészülék kevesebbet ér, az utalványt pedig csak az eredeti boltban lehetne beváltani, ami…..
Sorozatösszefoglaló blogunk egyedül van, mint Jack Bauer, amikor a világot kell megmenteni, és szarul érzi magát. Azt találtuk ki, hogy megkeressük testvérblogjainkat, legyenek azok angol nyelvűek (Television Without Pity), magyarok, vagy bármilyen más nyelven írottak. A kedves…..
És igen, ide is eljutottunk: a Könyvhéten megkezdett Galaktika Arca Szépségversenyt a mai nappal megnyitjuk! A szavazás menete a következő: a bejegyzésben szereplő lányokat a sorszámukkal lehet megszavazni, kommentben, vagy itt, vagy a Galaktika facebook bejegyzése alatt,…..
Manbeast 2011.06.24 10:38:02
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
Életem egyik legszebb karácsonya volt, mikor egyszerre három hőn áhított ajándék is ott várt a fa alatt: egy igazi, élő kiskutya - aki több mint 14 évet élt velünk -, egy bicikli és egy kvarcjáték. Utóbbiról már azt sem tudom, melyik volt, de nagy dolognak számított…..
Manbeast 2011.03.28 16:32:55
Nem szívesen ugyan, de a fair play szellemének megfelelően közzétesszük mostan azt a videóüzenetet, amiben Puzsér Róbert válaszol az internetnek, így globál, mindenki megkapja a magáéért, még a c:c is bőven. NemFilmszakértő Róbert volt a főszereplője annak a Mokka-szegmensnek,…..
Subba Facebook: Duhongoter 2011.02.16 11:10:00
Modern ember lát ékezet nélkül is, még ha csak ez lenne a gond! (Univerzumunk teljes megborulásáért klikk a képre vagy ide, ahol mindez folytatódik!)..
Manbeast 2011.02.16 15:53:54
666E:
A zene összerakása is folyhat technóra élőben:
www.youtube.com/watch?v=KJkoBH68njQ

Ha majd ezt előadod nekem dum c-vel akkor fejet hajtok előtted.
Subba VV Gigi: Szopnék 2011.02.14 22:07:00
Pajkos Gigi szopni akar! De vajon hol volt az a szupererkölcsös megfontolt anyagias Béci testvér a poló választáskor? ..