Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Másszemlélet

6 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kamionosnak lenni jó, szép az élet, sok a pénz. Akár 440ezer forint is havonta..szépen hangzik ugye? Cserébe folyton csak a gázt nyomod, húgyszagú parkolókban éled az életed és ha családod van csak képről láttod őket. Cigány élet amit nagyon kevesen szeretnénék. De most a kormány lehetőséget…..
Bár az utóbbi időben kissé csillapodtak a hírek de továbbra is több 10ezer állítólag menekült vagy szerintem inkább katona tart Európa felé. Szerencsére azért most már kezdenek egyre többen ráébredni hogy vapamü nem éppen úgy van ahogy ezek a szegény menekültek mondják.  De kedves olvasó ha esetleg…..
Mostanság az országban járva, álltalános a menekültek látványa, valamint témája is.    De erősen kiborító, hogy a sok birka, agyhalott még mindig azt dajkamesét nyomja folyamatosan, hogy…..
Assur előre figyelmeztetett, hogy ez a kisautó most nagyon nagy lesz, tömegközlekedés szóba sem jöhet a hazaszállításnál. Először nem akartam elhinni, de amikor elhozta a hétvégén, rendesen ledöbbentem. A kombi Escort csomagterét kishíján lefedte, a Golfba pedig szabályosan…..
Másszemlélet 2013.12.18 22:23:02
Az első postom eléggé felborzolta a kedélyeket, kaptam érte hideget-meleget egyaránt. De a többség javarészt egyetért velem. Kaptam közben emailban tőletek pár érdekes témát, amivel amint időm engedi hogy utána nézzek, postolni fogom mindenképpen.  Lesz itt 9/11, azaz World…..
Első téma, amivel foglalkozni szeretnék, az ennek az erőműnek a témája. Mert oké, hogy két éve volt egy cunami, ami félig lerombolta, de az hogy azóta se csináltak vele semmit, az már kevésbé. Nagyon is aggasztó a dolog. Mert egyrészt nagyon veszélyes, másrészt pedig az a…..
Ezzel a bloggal kicsit a híreket szeretném megközelíteni más szemszögből. Az életem során pár blogot már írtam, vagy részt vettem társként a szerkesztésben.  De inkább arról, amivel foglalkozni fogok itt.  Napi szinten olvasok híroldalakat a neten mindenfelé, és a…..
Többször is említést tettem már a Video125 csapatáról, akiknek köszönhetően alapos bepillantást nyerhettünk például a londoni metró világába, hiszen jól kommentált vezetőállás videóik révén részesei lehettünk a brit főváros tömegközlekedésének. Nem csak ilyen…..
Másszemlélet 2013.06.16 21:53:45
Utoljára rendezték meg a világ egyik legnagyobb biciklis demonstrációját, a budapesti Critical Masst szombaton. A szervezők szerint ugyanis a felvonulással már elértek mindent, amit akartak. Kürti Gábor és Sinka Károly úgy tippelték, több bringás jött el, mint eddig bármikor,…..
Szombaton délután átvonult a budapesti belvároson az utolsó Critical Mass. Már az újpesti rakparti gyülekezőnél látszott, hogy nagyon sokan, több tízezren gyűltek össze, hogy végigtekerjék a 16 kilométeres távot, amely Petőfi híd - budai alsó rakpart - Halász utca - Fő utca…..
Tudjuk, hogy Detroit aranykora már réges-rég oda lett. A város néptelenedik, az USA egyik legveszélyesebb helyének tartják, de mégis, vannak még, akik kapaszkodnak. A Chrysler Co. például igyekszik visszahozni a régi csillogásból valamit és kitart, a jellemzően fiatalabb…..
Másszemlélet 2012.11.11 08:16:35
@lerchenfelder: Lehet hogy 10 éves ez a bömbi, de sokkal karakteresebb stliusossabb mint a mostani szürke semmit mondó szériák. Talán az 5-ös még úgy ahogy de az egyediség a stílus elveszett bennük valahol.
vonatmagazin A 1047-es sorozat 2012.08.30 10:10:02
Gyorsan írom még mielőtt mindenki sietve elkattintana innen, hogy IST nekiállt osztani az észt magyar nagyvasút ügyében, hogy ezúttal egy magazinról van szó, amelyről szerintem már mindenki hallott akit egy kicsit is érdekelnek a vonatok. Többször megemlékeztünk már A mozdonyok…..
Korábbi cikkem még a régi honlapon meglehetősen nagy vitát váltott ki, érveket ütköztettünk egymásnak mennyire jó a vasút iránt érdeklődők kétes minőségű makettekkel való tömése igazi vasútmodellek helyett. Úgy tűnik a vitát folytathatjuk, tegnap ugyanis egy kolléganőm…..
Másszemlélet 2012.02.06 16:44:51
@IST: Magyar gépek? Honnan tudod hogy lesznek? és mik a kilátások ennyire előre?
A jázmin teát nem ér besorolni az újkori huncutságok, Eperkrém,  Kaliforniai álom és egyéb teakoktélok közé. Van aki szimpla ízesített teának gondolja vagy fogyasztóit kis lenézéssel illeti, mert a teázásnak még nem "jutottak el" arra a szintjére, amikor az ember…..
Vannak olyan érthetetlen cselekedetek, mint amiről Toxi is írt. Elsősorban életveszélyes a leállósávon tartózkodni, különösen éjszaka, minden világítás nélkül, másrészt számomra is elég fura, hogy valaki ezt nem számítva is minek tologatja a motorját, ha kis kerülővel…..
Már biztos, hogy az illetékesek az Andrássy utat választották a kerékpározás elátkozott útvonalának. Az okok nem ismertek, az viszont igen, hogy a főváros egyik legszebb és nagy kerékpárforgalmat bonyolító útján alakították ki a balesetek tömegeit okozó bicikliutat. A…..
Vannak, akik újra szeretnének csendőrséget, nekik ajánljuk az alanti szívderítő sztorit arról, hogyan bánik a Tesco az olyan vásárlóval, akit lopással gyanúsít. Anita kozmetikai apróságokat és gyümölcsöt vett a Tescóban, közben alapozókat is nézegetett a pipererészlegnél.…..
A filmkalózkodós évente 3 milliárd dollár veszteséget eredményez  stúdióknak, akik próbálnak ugyan küzdeni ez ellen, de nem sok eredményre jutottak eddig. A legnagyobb problémának azt tekintik, hogy a mozikban egyes nézők videókamerával felveszik a filmet, majd ezt feltöltik…..
Én azelőtt még életemben nem mondtam ki azt a szót, hogy dekopírfűrészlap, de most nem volt menekvés, mert a csajom felhívott az Indexben, hogy azonnal vegyek egy fát és egy fémet vivő dekopírfűrészlapot, mert le akar vágni tíz centit a saját kezűleg gyártott bambuszágyunk…..
Másszemlélet 2009.09.21 01:53:15
@version: akkor irány kina és vegyél ott a gyártótól. Mire vissza érsz megnézném mennyibe is került