Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pitypang83

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT A Nők Forradalma... 2012.02.04 20:14:00
A LifeTilt oldalait az élet írja, és mint ahogy a legtöbb bejegyzést, úgy ezt is egy beszélgetés, egy teljesen véletlenszerű esemény, vagy éppen egy spontán érzés váltja ki. Talán soha nem születik meg a dokumentált fogyás ötlete a blogon, ha nem találkozom Petrával, és a…..
Pitypang83 2012.02.06 11:43:24
@PrettyWitch:
Mélységesen egyetértek.
LifeTILT Danielle Steel 2012.01.07 22:26:00
Lakik Gödöllőn egy nő, aki nagyon szanaszét cseszte az életét. Totálisan megbukott nőként, de az is lehet, hogy csak az élet nem szerette őt, mert amióta ismerem, az élete kudarcok és megpróbáltatások sorozata. Most 58 éves, a férje tavaly halt meg, akitől nem született…..
LifeTILT Ébredések... 2011.11.25 15:29:00
   Ennek a csajnak a blogját pár órával ezelőtt találtam meg, és milyen kurva jól tettem hogy megtaláltam, mert a stílusa óriási, és tökéletesen visszaadja azt az életérzést, amiken keresztül mennek a nők, azaz a váltás előtti utolsó nagy elhatározást, amire szüksége…..
Pitypang83 2011.11.26 00:18:26
A következő kommenttel NEM Bence érdemeit szeretném kisebbíteni.
Egyszerűen csak meglep, hogy sok lány a jó alaktól, vagy a vékonyságtól reméli a boldogabb életet... Nagyon aranyosak vagytok, ez jó motiváció, kapaszkodónak is jó, de nem garantálja a fentebb írtakat.
Én nem vagyok egy vékony csajszi. 168 cm-s magasságomhoz 60kg-ot nyomok. És nem mondom, hogy nem szeretnék kevesebb lenni. Teszek ellene? Nem eleget, rajta vagyok, viszont nem ez a lényeg.
Számomra az a lényeg, amit kb két éve tapasztaltam meg. A srác, akit az életem szerelmének gondoltam, egyik pillanatról a másikra elhagyott. (Amúgy egy kicsit ducibb csajért.) Ledobtam jó néhány kilót, és 52 kg-ra fogytam 62-ről. Valahogy mégis az járt a fejemben, hogy tessék, évek óta vékony akartam lenn,most itt van....de soha életemben nem voltam ilyen boldogtalan. Hű, tényleg sokra megyek vele. Boldogan elcseréltem volna az 52 kilómat a 62 kg-os életemért.
Azóta (bár nem kis időnek kellett eltelnie) újra rám talált a szerelem, (nem, a szerelmem nem ilyen vékonyan ismert meg) és újra boldog vagyok.
Nem azt akarom mondani, hogy semmi értelme a fogyókúrának, arra, hogy odafigyeljünk magunkra, mert igenis van. Mindössze annyit, hogy nem ez az egyetlen, ami számít.
(Ja, és előző cikknél volt komment, hogy mennyire idegesítő, mikor a nagyszülők tukmálják a kaját, meg a barátnő mondja, hogy jól nézel ki, tuti irigységből van. Ööööö... nem merült fel, hogy a nagyszüleid nem tudják, hogy tegyenek a kedvedre, ők valószínűleg nélkülöztek, és most örülnek, hogy Neked megadhatják, ami nekik nem adatott meg? Ételt, ha szegények máshogy nem is tudnak a kedvedre tenni a nyugdíjukból? (Még ha többet is szeretnének beléd gyömöszölni, mint Te szeretnéd? Azt szépen is el lehet utasítani és nem másnak panaszkodni, hogy mennyire gáz már ez...)Azt pedig őszintén sajnálom, akinek olyan barátnője van, hogy azt kell feltételezze róla, irigységből mondja, hogy jól néz ki. Akkor minek barátkoztok?
Pitypang83 2011.11.29 21:17:33
@Scala: Köszönöm. :)