Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wandel

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Underground Magic BOLDOG ÚJ ÉVET 2012.12.31 16:53:09
és sikerekben gazdag esztendőt kívánunk minden olvasónknak! Köszi, hogy idén velünk voltatok, köszi, ha kommenteltetek, csináltatok videót, írtatok üzenetet, vagy bármilyen módon részt vettetek az underground bűvészközösség építésében! Köszi, ha bűvészkedtetek,…..
Újabb videó egy fiatal tehetségtől! Nekem Orbit Brown jutott róla eszembe, valószínűleg nem véletlenül. Ügyes és látványos fogások, jó zenék, ötletes snittek (és full HD!). Itthon ilyesmi még nem nagyon volt, úgyhogy fogadjátok hatalmas üdvrivalgással az Impetust! ..
Underground Magic A Hatodik 2012.12.13 00:05:29
Kezdődött az egész 2007.07.07-én. Azóta pedig 1 év, 1 hónap, 1 nap eltolással jelentkezik a srác. Ő Orbit Brown. Különös szín a bűvész életen belül. Iszonyat kreatív, és filmes szempontból is évről évre igényesebb. Olyan dolgokra képes a kártyával, ami sokaknak eszébe…..
Mától kapható hivatalosan a Mystique Factory által bemutatott Jumpink. A cucc egy Rizki Nanda nevű fiatal tizenéves srác nevéhez fűződik. Mégjobb hír viszont, hogy az Ellusionist is forgalmazni kezdte a hazai misztikus gyárunk termékét. Hell yeah! ..
A különböző change-ek, vanish-ek, transpo-k, szendvicsek, stb. szerelmeseinek ajánlanánk ezt az elég szép kis move csokrot egyenesen Zach Mueller és Patrick Kun cikázó ujjai közül. A trailer szerintem meggyőző...
Underground Magic Máshol sem jobb 2012.02.02 08:11:00
Hazai berkekben laikusoktól, szakma beliektől, valamint hozzátartozóktól gyakran megkapjuk, hogy nem vagyunk normálisak. Mármint mi, bűvészek. Ha jobban belegondolunk, a dologban kétség kívül van valami, ez a hobbi/szakma ugyanis fanatizmust igényel. Az alábbi videó bizonyítja, hogy…..
Az opener rutinok nagyon fontosak. Ez tény. Itt elég sok minden eldől, elsősorban az, hogy a nézőnek mennyire tetszik, ami történik, a kölcsönös szimpátiáról nem is beszélve. Ezért a nyitó effektnek ütnie kell. Ebben fog most nekünk Marcus Eddie Empty nevű trükkje segíteni, ami…..
Az enyhe tél nem jelenti szerencsére a lagymatag effecteket. Egy kis böngészés után találhatunk olyat,ami visszahoz minket a street hangulathoz. (guarantee bye : the wire:P ) Nagyon okos, nagyon könnyű, nagyon látványos. Többféle lejátszását láthatjuk és mind nagyszerű. klikk…..
Bizony, három éves lett a mi kis… micsodánk is? Tényleg, mi az az Underground Magic, és mit ért el az elmúlt három évben? Honlapnak indultunk, egészen pontosan 2008. november 22-én, amikor is felkerült az első hír az oldalra. Meglehetősen sokat készültünk, és lelkesek…..