Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simsi01

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogyan ígértem, a történet megjelent e-könyv, de nyomtatott könyv formájában is a Publio Kiadónál. Elég sokat dolgoztam a javításokon, még mindig tudnám javítani, de ki kellett végre az írást engednem a kezem közül. Mivel a nyelvtani és stilisztikai korrektúra drága…..
Az összes hagymás növény közül ez és ez és ez a kedvencem, nagyon szeretem!!! A nárcisz cuki, a jácint illata mennyei, vannak is nálam többen, és sorolhatnám, ennek ellenére növénynoéként a hagymások közül én ezt vinném fel a hajómra. Az őszieket amúgy annyira nem is…..
simsi01 2012.04.22 19:32:45
Az ígéretesen megmunkált földet azonnal fel kellett osztani! Sajnos egyik területnek sem lettem koronázott királynője, azonban spontántervezője mindenképp. Ezt az egészet nem kockáspapíroztam le - szégyen ide vagy oda. Mindig befolyásol ugyanis az aktuális növénykínálat, de…..
Az új évben a munkahelyi állapotaink megint változnak, először Jorgosz vált, aki egy picike könyvelői irodába kerül, ennek a főnöke, egyben tulaja és egyetlen munkavállalója, egy nála 3 évvel idősebb görög nő, Martha. Az iroda a központ egyik kis sikátorában van, egészen…..
Történtek előrelépések a Szuperszép Virágágyás ügyében is. Kavicstalanítottam, de csak lényegileg, az aprómunkát hátrahagytam. Egyszerre nagyon lélekgyilkos lenne, így mindig csak picit kell majd Hamupipőkéskedni. Felástam, kiegyengettem a talajt, de nem trágyáztam. Majd…..
Az a helyzet, hogy most sem kaptam ínhüvelygyulladást.. 3 jelentkező közül kellett sorsolnom. Elővettem a gigadobókockámat és a 3 névhez két-két számot rendeltem a hozzászólások sorrendjében. Először a sorban következőt és a tőle legtávolabbi szabad számot. Így lett…..
Indítom is a következő játékot! A héten a képen látható Playmobile szuper szettért folyik a küzdelem, melynek értéke 5000 Ft. Naná hogy kertészes! Tudom, többen jobban örülnének egy gaiga dobozos kalózszigetnek, de azt majd az eletegykalozszigeten.blog.hu-n sorsolom ki.Igaziból…..