Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Todor Piroska

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Meggyilkolták a kisbabámat 2011.12.17 13:09:00
Tisztelt praxis!   László kórházról szeretnék pár szót írni. Ez év március végén kerültem be a kórházba 35 hetes terhesen hányással és nehéz légzéssel. Infúzióra kötöttek, majd közölték velem, hogy nyugodjak meg, mert meg fognak gyógyítani. De sajnos nem így…..
Todor Piroska 2011.12.18 10:01:59
@Moan:

A hippokratészi esküre hivatkozni sok szempontból is butaság:

1. sem a közértben nem lehet vele fizetni, sem a közüzemi számlák ellenértékeként nem fogadják el.

2. Az eredeti eskü értelmében sem terhességmegszakítást, sem húgyúti - hólyag, vese - műtétet nem végezhetnek az orvosok.

Tényleg ezt akarjátok?

"nem segítek hozzá egyetlen asszonyt sem magzata elhajtásához. Tisztán és szentül megőrzöm életemet és tudományomat. Sohasem fogok hólyagkövet operálni, "
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Praxis Blog!  …..
Todor Piroska 2011.11.25 20:30:53
@névvelaszemembekedves:

Én már megtettem. (tódór piroska 2011.10.29. 12:07:38 @Dr.laikus PhD:
Valóban nem olvastam figyelmesen a posztot, csak most vettem észre, hogy FuuBu kezelőorvost írt, nem osztályvezetőt. Sajnálom. )

Ha ez nem elég Tisztelt Főorvos Úrnak akkor ismételten elnézést kérek. Nagyon sajnálom, hogy akaratlanul megbántottam és ok nélkül rossz hírét keltettem.

Ha ez sem elég, akkor tényleg az etikai bizottsághoz kell fordulnia, az IP cím alapján könnyen beazonosítható vagyok. Érdekes tárgyalás lesz, az biztos. Mondjuk, azt meg én utasítom vissza, hogy dehonesztáló megjegyzéseket tegyen az " én osztályomról".
Amiben egyetértünk: én sem szeretném, ha Főorvos Úr az osztályomon dolgozna.
És abban is egyet értünk, hogy bölcsebb dolog hallgatni - én ezért töröltem kb 10 napja az eredeti hozzáférésemet, ezért az új nick, erre az egy alkalomra.