Regisztráció Blogot indítok
Adatok
névvelaszemembekedves

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Praxis Blog!  …..
névvelaszemembekedves 2011.11.25 17:37:38
Csak most hívták fel a figyelmemet a blogra, melyben teljesen igaztalanul rágalmaznak. Senkinek sem kívánom, hogy "kabátlopási ügybe" keveredjen (ellopják a kabátját de utána mindenki így emlékezik rá, mint arra aki belekeveredett...).
Kedves @FuBu! Ha tényleg korrumpálni próbálták (nem értett valamit félre?) és nem megfelelő az ápolás, az első és logikus lépés, hogy panaszt tesz az osztály vezetőjénél. Ezt nem tette meg,csak névtelenül vádaskodik. Ezt ezen a nem moderált blogon eddig meg is tehette következmények nélkül. Az adatokból biztosan tudom, hogy kiről lehet szó, utána fogok nézni (hallgattassék meg a másik fél is).
Kedves @tódor piroska Senki nem írta Ön előtt, hogy kezelőorvos = osztályvezető. Ezzel a figyelmetlen kijelentésével engem sároz, aki nem szolgált rá semmire. Én ugyan biztosan tudom saját magamról, hogy sohasem kértem pénzt továbbápolásért senkitől, de meggondolatlan és sértő megjegyzése után sokan másként gondolhatják. Az Ön osztályán valószínűleg mindig, minden döntés egy kézben összpontosul. Szabadsága alatt is a hozzájárulása szükséges a távozáshoz (esetleg nem is megy szabadságra). A szakorvosok nem vesznek részt a döntési folyamatokban. Nem szeretnék Önnél beosztottként dolgozni, de ettől még kiváló lehet az osztálya. Hogyan is mondhatnék véleményt olyanról, amit nem ismerek, vagy csak egy véleményt ismerek róla? Szóval "Si tacuisses philosophus mansisses." Nem tekintem etikai vétségnek a (lehet, hogy akaratlan, de attól még élő) rágalmazását, ha írásban ezen a blogon elnézést kér miatta.
Az a bizonyos főorvos.
névvelaszemembekedves 2011.11.25 17:47:42
@FuBu: Várom a jelentkezését.@tódór piroska: és az Ön elnézéskérését is.