Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vanilla Diamond

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
// // English lyricsMagyar fordítás Blurred LinesElmosódott határok [Intro: Pharrell] Everybody get up Everybody get up Hey, hey, hey Hey, hey, hey Hey, hey, hey [Verse 1: Robin Thicke] If you can't hear what I'm trying to say If you can't read from the same page Maybe I'm…..
A legújabb kislemez. Fordította: Dan & Geg   Black Eyed Peas - Meet me halfway / Találkozzunk félúton Oooooo... Nem tudok továbblépni OOoooo... Betegesen akarlak, ez a legnagyobb kívánságom Fasza Az időm azzal telik, hogy te jársz, te jársz, te jársz a…..
Nos,tegnap nem volt időm blogolni.ugyanis estig Nickkel voltam.Igazából most sem nagyon van,mert holnapra egy csomó házit kellene csinálnom és még körülbelül csak a felénél tartok a több mint 40 oldalnak,de már most ki vagyok merülve...A tegnapi napom katasztrófa volt.De…..
Wonderful Vanilla .stay.strong. 2011.11.29 19:26:00
Vanilla vagyok,17 éve...blablabla.Ugye nem muszáj? Akkor jó. Vágjunk bele a közepébe!Most kellőképpen fel vagyok zaklatva,bár mondjuk tegnap súlyosabb volt a helyzet,ugyanis teljesen ki voltam borulva...Ott kezdődött minden,mikor véget ért a suli.Kénytelen voltam énekkaron…..
Wonderful Vanilla Szereplők 2011.11.26 15:51:00
A történetben szereplők és valóságos emberek közötti hasonlóság NEM véletlen. Vanilla Diamond: Ez vagyok én. 17 éves vagyok. Barna hajam van és zöld szemem. Az én életemről fog szólni ez az…..