Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cuu Zeipi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Hírlap erkölcsi magaslatának tényszerű problémájáról már korábban értekeztünk. Ma ismét nehéz ügyben kellett kormánypárti véleményt nyilvánítani az Orbánt Kossuth reinkarnációjának tartó Széles Gábor lapjának.Nehéz a híreket továbbra is folyamatosan…..
Cuu Zeipi 2011.12.29 09:35:55
@malacz69 rezignált:
Már bocs, de a jó édes nénikédet..... és én a magán területemen be is zárhatlak, magyarul körbe kordonozhatlak? persze vér nem folyik...
Cuu Zeipi 2011.12.29 09:38:55
@Muad\\\'Dib:

Elég régen olvasgatlak, de ha már Te is menekülsz -elhatárolod magad- a Fidesztől, nos az azért egy jó jel, ennek örül a szívem! :-)
Nagyon sok tanulsága van ennek a mai napnak. Nem a legfontosabb, de a legjobban zavaró: a sokszor megénekelt kettős mérce. Értem én, hogy vannak különbségek a 2007-es kordonbontás és a 2011-es blokádépítés között, de azért a lényegük közös: parlamenti képviselők a polgári…..
Csak egy rövid bejegyzés, hogy az elmúlt hetek egyik legfontosabb eseményének alapvető tanulságai ne sikkadjanak el a héten is nyilván tovább folytatódó, sőt az őrületig fokozódó magyarellenes, liberálbolsevik hisztériában. A tegnap tartott időközi választásokon a Fidesz -…..