Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aGuy

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTV-ostromról újra és újra levetített felvételeken a HírTV már egy ideje kipixelezi azoknak az arcát, akik egyértelműen bűncselekményt követnek el, például fémrudakkal ostromolják a székház bejáratát, vagy betondarabot vágnak az autók szélvédőjébe. Az általunk…..
aGuy 2006.09.20 23:15:01
Csak pár dolog a hölgyeknek és uraknak:

Azt hiszem, némi gond van a történelmi szemlélettel és ismeretekkel. Az egy dolog, hogy a démosz ógörögül népet jelent, de a demokrácia pedig
hu.wikipedia.org/wiki/Demokr%C3%A1cia a többség dönt, egység nyal elvét. (Lehet próbálkozni jobbal, de aki ilyenre készül, figyelmébe ajánlanám Churchill mondását: A demokrácia a legrosszabb kormányzási forma - nem számítva az összes többit, amellyel az emberiség időről időre megpróbálkozik. hu.wikiquote.org/wiki/Sir_Winston_Churchill ). Ennek alapján borotvaéles logikám azt diktálja, hogy tetszik vagy sem, a többség döntése az volt, hogy Feri mutassa nekünk az utat, mint annak idején Osztyapenkó a Balatonra :)

Hazudott? Igen. És Viktor? Jah, hogy ő is. Hát ez igazán szomorú. Jah, és Ibolyka is, meg Torgyi-morgyi is, sőt: a Gabika is. Tudjátok, mi lenne a legjobb? Ha mind eltűnnének a közéletből. De be kell látnunk, ismételten igen szomorúan, hogy ez nem lehetséges.

Feri hazudott, és bizony nem ártana legalább bocsánatot kérnie. Mindenkinek egyéni döntése, hogy ezt elfogadja-e vagy sem. Semjén bácsi például biztosan elfogadja, hiszen ő kereszténydemokrata, egy keresztény ember pedig megbocsátó, és nem pletyizni megy az éjféli misére (már megint ott a pap k*vája... :) ) Viktor pedig jó lenne, ha végre bejárna dolgozni, ahogyan nekem is be kell.

Ami az Árpád-sávos lobogó = szélsőjobbot illeti (na meg a Turult): még egy kis történelmi kitekintés - tudjátok, mi a horogkereszt eredeti jelentése? Na ugye. hu.wikipedia.org/wiki/Horogkereszt Tanulságos.

És végül a csőcselékről, akiket az újságírók a Kossuth téri tüntetőkkel együtt sokszor és nagyon hibásan egy kalap alá vesznek és tüntetően "tüntető"-nek neveznek. Nem érdekel, hogy hol verik őket agyon, hogy mi lesz velük. Ha a Dunába szorítják őket és nem csak a Dunához - az sem érdekel. Igenis verjék szét őket, ott ahol érik, és utána kemény börtönélet - közmunkával. Amíg a minimálbér értékén dolgozva le nem dolgozzák mindazt, amit tönkretettek.

És még egy adalék, ami engem nagyon bánt: lehet, hogy az én gyermekeim már nem fogják tudni, milyen volt a Futrinka utca - valaki(k) felbecsülhetetlen archív anyagokat vittek el az MTV-ből. Ez jobban bánt, mint a büfében a csoki.

Összefoglalom, és lassan írom, hogy mindenki megértse. Mindenki hazudott, és talán nektek fel sem tűnt az életetekben (akkor nagyon szerencsések vagytok) - de hiszek abban (és a tapasztalataim is ezt mondatják vele) előbb-utóbb mindenki lebukik. Hagyjuk az unokáink gyermekeinek, hogy megítéljék, volt-e értelme tüntetni, hogy Feri kiútja valóban jó volt-e. De egy ismerősöm gondolatát idézzem: Feri tűnjön el, de még ne most. Előbb takarítsa el a sz*rt, amit idetolt elénk.

Jah, és egy utóirat: valaki írta, hogy elege van az indexből. Akkor miért olvassa?