Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NtR

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gáborék a diakigazolvany.hu felületén szivárgó információkkal követhették nyomon hogyan alakul szeptember 3-án igényel kártyájuk sorsa. Alig 2,5 hónap alatt el is készült, általában "feldolgozás alatt" volt, bő egy hete pedig talán a már valamelyik posta környékén…..
NtR 2011.11.25 08:40:04
on:Nálam is ez volt, most hosszabbítottam meg az ideiglenes diákot(ekkor már csak 90 Ft)mert a normál nem készült el szeptember 9 óta... Amúgy az ideiglenes diák a suli biznisze, onnan nem tudnának átcsoportosítani...

off: @ Manciszomszéd meg a többi kretén...ti tényleg ennyire hülyék vagytok? Pl. nehogymár az én pénzemen utazzon olcsóbban? Miért ne baszdmeg? Kibaszott joga van hozzá, mint ahogy nektek is lenne, ha nem lennétek/lettetek volna olyan buták és felvettek volna valamilyen iskolába. Az a fájó pont, hogy pont az ilyen szarrágók mint ti rinyálnak a legjobban, amikor valamilyen juttatásukat benyúlják/jogukat megvágják. Ha ennyire irigy vagy akkor mi a faszért nem mész el te is diáknak, ha már nyugdíjad nem lesz, legalább lehet tanulsz valami hasznosat, amivel pozitívan hozzájárulhatsz a társadalom rendbetételéhez vagy tudomisén...(és igen, az első diploma neked is jár alanyi jogon állambácsi által finanszírozva) És itt is van pl. a második baromság: 'az én adóforintjaimból jár iskolába és blablabla' Végül is nézzük ebből a szemszögből, egy félév az orvosin nagyjából 1milla, azaz ha emberünk bukás nélkül elvégzi, akkor csak a tandíj 12 milla, szerintem kurva kevés orvost képeznének, és azokat sem azért, mert értelmesek/mernék a késük alá feküdni, hanem mert apuci pl. maffiózó... Fasza lenne nem? Az a baj az ilyen emberekkel mint ti, hogy túl buták vagytok ahhoz, hogy gondolkodjatok (mondjuk ezen az iskola sem segít-aki hülye az is marad, maximum tudni fog pár extra dolgot), csak szajkózzátok a többi kreténtől meg politikustól hallott baromságot... De mindegy ilyenkor magamban mindig nevetek rajtatok egy egy jót és újra megbizonyosodom magamban, hogy igen, engem ugyan elcsesztek, de szerencsére nem én vagyok a legalja. Mindenesetre haters gonna hate , szóval nem is reménykedem hogy meg lehetne győzni, de szerencsére nem is célom :)