Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vidéki kislány

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerény kis vidéki mivoltommal kerestem valami olyan dolgot a fővárosban, ami kicsit visszaadja a "vidék ízét". Így leltem rá Budapest kisebb-nagyobb piacaira. Nem volt nehéz, persze, hiszen ki ne ismerné vidékiként is a Nagycsarnokot. Ezen túl azonban többre vágytam, így el kezdtem…..
A méltán népszerű Szkepticista Gyülekezet ma a Kobak Klub rendezvényének keretében népszerű történelmi legendáriumokat zúz szét a tudomány, ráció, világosság és európaiság jegyében. A szélsőjobb magyarországi elburjánzásával a történettudomány területén is…..
Vidéki kislány Pesten Négyhat 2012.11.14 20:39:40
[...] Egyébként a legsokszínűbb járat az ország szívében a 4-es és 6-os számmal jelzett, föld felett tekergőző gilisztára hajazó sárga csoda: a Combino villamos(ok) és tartalmuk. A "négyhat" egy olvasztótégely, a nagyvárosi sokszínűség nyüzsgő lenyomata. Eltűnik a…..
 26 éves nőnemű lény vagyok (jé, ez a blog címéből is kiderül:) ) Budapesten születtem, életem első 7 évét is itt töltöttem. Hát, valamit biztos megalapozott, de az ember hamar felejt. Azóta több vidéki kisvárosban laktam, és ezáltal igazi vidéki kislány lettem —…..
Közlekedek. Bocsánat: tömegközlekedek. A mindennapjaim egy részét a híres-hírhedt BKV furcsán szürreális, koszosan is romantikus járatain töltöm. Ha az egyszeri vidéki csak látogatóba jár a fővárosban, hazatérvén oda-vissza áradozik a fejlett tömegközlekedésről, azaz hogy…..
Kezdjük azzal, hogy gyűlöllek és egy undorító féreg vagy. Nem, nem rád gondolok, aki hirtelen rosszul lesz egy felelőtlen aluljárós büfézés vagy egy pusztakoktélos (Mecseki itóka!) átmulatott éjszaka után, nem. A klozett pontosan azért van ott a munkahelyen, hogy ilyen…..
Vidéki kislány 2012.02.10 09:35:54
@Dzsoni Kráncs: Ne aggódj, Európa "kulturáltabb" nagyvárosaiban is sok helyen alkalmazzák ezt a guggoló-pózt.Pl.Franciaország. A kalandosabb nyugati nyilvános budikba a földön van egy lik, jó esetben nem hugyozod le a cipődet...
Vidéki kislány 2012.02.10 09:38:53
@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): Nem, szerintem építő jellegű kritikákat fogalmaz meg, te igénytelen! ;) Bárcsak több ilyen lenne a világban, mint ő!:DD
Vidéki kislány 2012.02.10 09:43:07
@rita a felcser: Ne,csak túl sokat rugózol a témán. Szerintem te vagy a Munkahelyén Titokban a WC-be büdősítő Nindzsa,ez a szövegelésed csak púder.:)