Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barancsos nanán

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTVA már az Olimpia első napján kitett magáért, minden kétkedőnek bebizonyította, hogy az emberkínzó ex-ügynökök, zenetévés műsorvezetők és a feleségverésért jogerősen elítélt Knézy Jenő képes a közmédia eddigi színvonalát is alulmúlóan, a magyar sportolókat és…..
barancsos nanán 2012.07.29 07:49:17
@Kandaláber:

Köszönöm!
Végre meg tudtam nézni Csernoviczki Éva
éremátadó ünnepségét.
  A Mandiner, a Jobbklikk, a Mos Maiorum és a Konzervatórium szerkesztőinek közös nyilatkozata.   Szűkszavúak leszünk, mert ez ügyben szinte már mindent leírtak: a köztársasági elnöknek le kell mondania. Schmitt Pált kiváló sportemberként, olimpiai…..
Schmitt Pál új nevét a fenti címben olvashatjátok. Amit tegnap Orbán elnöke előadott, csak egy beteg ember agyszüleménye lehet, ami szánakozást és röhejt kelthet egyesekben. Pedig a helyzet súlyos, még ennél is súlyosabb. Magyarország tovább süllyedt a következmények…..
"Társaimmal egyetértésben megettünk egy disznót." - nyilatkozta Nagy Navarro Balázs, a Magyar Televízió előtt fagyoskodó médiamunkások legérdekesebb nevű képviselője. - "Utána már jobban ment a koplalás is." A tiltakozóakciótól elhatárolta magát az Erkölcsösen Retusálók…..
Devecserben és Kolontáron lakossági fórumot tartottak az Esélyt az Életre a Vörösiszap Után egyesület rendezésében a helyi lakosok a múlt hétvégén. A fórumon úgy döntöttek elég volt, és útlezárást hirdettek 19-én hétfőre.Elég volt! – ez a felkiáltás, amivel a…..
Tegnap megírtuk, hogy egy orosz televízió hírolvasója jó nagy marhaságot követett el élő adásban, és pont akkor mutatta fel középső ujját, amikor éppen Barack Obama nevét olvasta fel, mert azt hitte, a kollégák elindították az aktuális bejátszást, és már nincs képernyőn.…..