Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jimmy9

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Eurosport Events egyik fejese, Bernd Daubenmerkl a csatorna müncheni szezonnyitóján arró beszélt, hogy új időmérő partnert keresnek a WTCC számára. Az időmérést eddig az MST Systems végezte, amely 1983-as megalapítása óta több komoly bajnokságnak, többek között a…..
Néhány hónapja már beszámoltunk Marcello Lotti egy bejelentéséről, melyben azt taglalta, hogy 2015-ben radikális változásokat vezetnek be WTCC-ben. Aki esetleg nem olvasta volna, most megteheti ITT. Hogy az olasz mennyire nem a levegőbe beszélt, azt alátámasztják Jean Todt szavai,…..
Tíz rajthelyes büntetést kapott Wéber Gábor a Monzai WTCC hétvége során, melyet a felügyelők három versenyre (fordulóra) felfüggesztettek. A hivatalos indoklás szerint Gabi az első futam során elkerülhető módon ütközött Isaac Tutumluval. A spanyol pilóta egyébként…..
Felszámolás alá került a WTCC-ben 2005 óta szereplő olasz Proteam istálló, miután a csapat tulajdonosa, Valmiro Presenzini ellen eljárást indított az olaszországi ügyészség adócsalás vádjával. A csapatfőnök számos ingatlanját és ingóságát lefoglalták Arezzo városában.…..
Komoly veszélybe került Michel Nykjaer további WTCC-s szereplése, miután a dán pilótával szerződést bontott első számú támogatója, a Pole Position Denmark csapat. Az istálló tulajdonosa és vezetője, Henrik Lind szerint betelt a pohár a WTCC-ben, és alkalomadtán a Chevrolet Team…..