Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Victoria Principal

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Úgy látszik, hogy Scout Willis - Demi Moore és Bruce Willis középső lánya - megelégelte, hogy a világ folyton a mamájával, és a régi-új apukáival van elfoglalva. (Ő nem az, akivel összehozták Ashtont, az Rumer volt) A pletykalapokban a lányok…..
  A minap benéztünk az Yves Rocher egyik budapesti üzletébe és kellemes meglepetésként ért minket -  teljesen baráti áron kapható karácsonyi kollekciójuk. A felhozatalban  van kézkrém, tusfürdő, kézmosó zselé, testápoló és ajakbalzsam is. A…..
Subba Karácsonyi álom 2011.12.07 12:13:00
Ismét, rendületlenül gyönyörű minden, és mindenki, ezúttal DTK parancsa szerint.  Az m1 DTK Show című műsorának felkérésére írt varázslatos karácsonyi dal videoklipje. Rendezte: Indián VIA Gorilla..
Victoria Principal 2011.12.07 22:12:08
Victoria Principal 2011.12.07 22:13:52
Victoria Principal 2011.12.08 13:06:07
@Buzika88: Egy férfiló. Egy mén. Bár ne sértsük a méneket.
Subba KELL: 2 éves rapper klambó 2011.12.06 13:52:00
Szandi, Szinetár Dóri? Bekaphatják!   ..
Victoria Principal 2011.12.07 22:25:21
Hat gyermeke van, de anyai képességeiről nincs meggyőződve Angelina Jolie. A színésznő édesanyja, Marcheline Bertrand 2007-ben hunyt el. "Anyám teljes idős anya volt. Nem foglalkozott a karrierjével, a saját dolgaival, csakis a gyermekei voltak a mindene. Sosem leszek olyan…..
Victoria Principal 2011.12.02 10:22:38
@organikusviselet: Néha lefotózzák őket is, amint a gyerekeket kézenfogva vezetik. Nyilván,ha az ember megteheti vesz fel segítséget, de más egy olyan ember, aki minden este a gyerekeivel van, mint aki jön-megy a világba és nem tudja magával vinni mindenhová a gyerekeit. Már a gyári munka se nagyon fér meg a sok gyerekkel, de egy ilyen. Majd lesz gond a gyerekekkel, pia, tetkó, drog, terhesség.
comment:com Tyra Banks ujjat szop! 2011.12.01 15:30:00
Megdöbbenve olvastuk a hírt, majd néztük meg a videót, hogy a híres fotómodell és műsorvezető, Tyra Banks mit tett a Topmodellben (America's Next Topmodell).  A világ egyik legjobb férfimodelljét, Tyson Beckfordot látta vendégül a Topmodell legújabb epizódjában Tyra…..
Victoria Principal 2011.12.01 16:29:42
A pc gear munkatársai boltjuk előtt lőtték a fenti videót. A felvételen jól látszik, hogy a német rendszámú Opel elég komoly fejkamerával rendelkezik. Bár a Google Magyarország továbbra is azt állítja, hogy ezekkel a csúcsgépekkel csupán az utcáról látható házszámokat és…..
Míg Demi Moore otthon maradt, hogy tönkrement házasságát sirassa, lányai, Rumer, Scout és Tallulah Párizsban mulattak az apjukkal, Bruce Willis-szel. A színész a Hotel Crillonban rendezett Le Bal des Débutantes-on vezette be a társaságba 17 éves lányát, Tallulah-t, aki most volt…..
November 23-án ünnepelte 19. születésnapját a hollywoodi Roosevelt Hotelben található Beacher's Madhouse-ban Miley Cyrus. A szülinapi bulit Kelly Osbourne szervezte, állítólag maradandót alkotva. A vendégeket például egy unikornisnak maszkírozott fehér ló várta a terem előtt.…..
Victoria Principal 2011.11.30 17:44:49
Minden szülő életében nehéz pillanat, amikor el kell árulnia, hogy nem a Mikulás/Nyuszi/Jézuska hozza az ajándékot. Nekem ehhez idén még az is hozzájött, hogy be kellett ismernem: a "macskakapu" kifejezést én találtam ki és valójában nem a kis állatok használják.…..
Victoria Principal 2011.11.28 16:27:53
Nagyon beteg George Michael, aki súlyos tüdőbetegségben szenved. Az énekes egy osztrák kórház intenzív osztályán fekszik súlyos tüdőgyulladással, szívspecialisták és belgyógyászok kezelik felváltva, mert az orvosok attól tartanak a súlyos gyulladás az énekes szívére is…..
Jennifer Lopez és táncosfiúja, Casper Smart között kezdenek felforrósodni a dolgok. Az énekesnő már annyira szerelmes a srácba, hogy magával vitte Hawaii-ra Hálaadást ünnepelni. Mi több, Lopez a gyermekeit is vitte magával. A tengerparton Casper a srácokkal játszott -…..
A 72 napos házasságból éppen válófélben lévő Kim Kardashian és Kris Humphries között nem alakulnak túl szépen a dolgok. Bár korábban a fiú szülővárosában, Minnesotában állítólag tisztázták, hogy hogyan tudnak egymástól tisztességesen elválni, most kezd durvulni a…..
Alig használt mosogatógépünk garanciaidő után két hónappal bedöglött. Míg a szerelőt, vártuk, volt időnk elmélkedni azon, hogy vajon mi éri meg jobban: kézzel mosogatni vagy mosogatógéppel? A kellemetlen mosogatós napokból így lettek féltudományos, kézzel mosogatós…..
Victoria Principal 2011.11.25 13:15:15
@Gergő77: A "gyerkőc" kifejezés elég sokatmondó. Párom, kedvesem, uram, mi, pocaklakó, ezek a szavak egy bizonyos típusú embercsoportra utalnak. Ők olvassák rajongva a malackaraj, fűszer és lélek, egy nap a városban blogokat, szentírásként véve azoknak minden szavát. És lehetetlen velük vitatkozni, marad a durva, picsába küldős veszekedés, amit én nem igazán szeretnék. De közgazdász biztos nem vagy.
Victoria Principal 2011.11.25 13:17:56
@Gergő77: Egy áramszünet (elég sokat éltem már) egy óránál ritkán tart tovább, de már az is alig fordul elő, hogy egy órán át tartson. Ha áramszünet van, akkor amúgy sem fogok a konyhában matatni. Ha majd visszajön az áram, akkor a gép folytatja a mosogatást. Ha nincs áram, akkor kézzel sem fogok mosogatni. Vagy azt egyesek romantikusnak tartják, hogy kézzel mosogatnak és mindezt még gyertyafénynél teszik? Dupla szívás?