Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vileda

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnapra megforgatjuk… A hazai rendszerkritika 1. rész Egyre több közgazdász, elemző, szakértő veti föl, hogy a világgazdaságban tomboló válság-cunami nem a kapitalista rendszer működésével együtt járó és szinte természetes ciklikus krízis, hanem valami gyökeresen új,…..
Vileda 2011.11.24 15:12:51
@Kara kán:

Az ember lehet hűséges a hazájához, lehet hűséges a szeretteihez, a családjához, de aki egy rohadt politikai párthoz érez hűséget, főleg egy olyanhoz ami többször váltott már irányt mint más alsóneműt, az nem normális.

Szóval az IMF-hez visszatérés taktika?
Értem.
És az meg se fordul a picike kis fejecskédben, hogy az igazán tuti taktika az lett volna, ha el se hajtjuk az IMF-et nagy pofával? Mert ugyan meséld már el nekem, hogy mégis mit értünk el a másfél év keménykedéssel?

A bizonytalanság miatt zuhanó forint tobb ezer millárdos veszteséget okozott a magyar gazdaságnak. Az államosított magánnyugdíj vagyon gyakorlatilag úgy elolvadt, mintha sose lett volna. Mindez miért? Hogy most, amikor az államcsőd veszélye lóg a levegőben, visszamenjünk ugyanoda ahonnan elindultunk? Ezt magyarzád meg nekem te agymosott pártkatona.

Amit az imádott vezéred és csapata másfél éve művel, abban nem az a legborzasztóbb, hogy egyszerűen csak elkúrták, hanem az, hogy teljesen felesleges csatákat provokáltak ki, amiket aztán sorra el is vesztettek, mindezt azért, hogy most fülüket-farkukat behúzva visszasomfordáljanak a kezdőpontra. Az igazi bibi az, hogy mindezt mi fizetjük ki. Mindezt azért, hogy a magadfajta agymosott hülyéket kielégítsék.
Ha Orbán csak egy picit is okos vezető lenne és nem egy hatalommániás elmebeteg, akkor képes lett volna ELŐRE felmérni a nagy bank ellenes, multi ellenes, IMF ellenes hadjáratunk negatív következményeit, mint ahogy ezt egyébként minden gazdasági elemző - vagy akárcsak józan paraszti ésszel rendelkező átlagember - láthatta előre.

Ha már úgyis annyira haverkodtok a kínaiakkal, a következő nagy hadjárat előtt nem ártana Sun Tzu-t olvasni. Picit okosabb volt mint a szerelmeid.

Ja igen, a kincstárjegy aukció rohadtul sikeres volt: "Az aukción 6,63 százalékos átlaghozam alakult ki, jóval a 6,00 százalékos jegybanki alapkamat felett és 56 bázisponttal meghaladva a két héttel ezelőtti likviditási kincstárjegy aukció 6,07 százalékos átlaghozamát."

Ne zavarjon, hogy még kilyen hozmszint mellett is az IMF behívása kellett, hogy egyáltalán bárkit is érdekeljenek a kincstárjegyeink. Na ezt a sikert aztán végképp irigyelni fogja a hanyatló nyugat. :)

Jobbulást!
Vileda 2011.11.24 15:27:33
@Kara kán:

Muhahahahahaaaaa.

Na akkor művelődjél picit: www.fidesz.hu/index.php?Cikk=128212

Aztán várom a magyarázatot, hogy akkor most akkor hazudtak, vagy most. :)

Ami pedig téged illet, a te bajodat úgy hívják, hogy kognitív disszonancia. Belevésődött a kis agyadba, hogy a Fidesz csudálatos és minden probléma megoldója, minden tény ami ennek ellentmond, csak zavart okoz a fejedben és próbálod alternatív igazságokkal megmagyarázni. De ezek egyszer biza el fognak fogyni. Hamarabb mint gondolnád.
Vileda 2011.11.24 15:42:29
@2llkedő:

Ha tudná szegény, hogy a szerelme nem a baj áldozata, hanem az okozója.

Egészen elképesztő, hogy valaki így beszéljen egy pártról, nem is láttam még ilyet. Ha még az országot szeretné, de nem ő, a Fideszt szereti, a Fideszért aggódik, az ország le van szarva, csak a Fidesz élje túl. Szavakat se találok erre.