Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béla vagy nem

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy a masszázsblog olvasóinak egy ezreléke szól hozzá, tehát a posztok után olvasható kommentek SOHA NEM AZ OLVASÓK, hanem csupán az olvasók csekély töredékének a hozzáállását tükrözik, vagyis egy kicsit sem kell megijedni, ez a…..
Béla vagy nem 2012.01.02 18:31:16
Évek óta ölte a lelkünket, de háztáji trollunkról, Ubulról most már mindent tudunk. Igaz, a péniszétől szívesen eltekintettünk volna. Kapcsolódó cikkünk kommentposztjaKedves olvasóink! A kommentelési lehetőséget zároltuk. Pihenjenek és mi is pihenünk...
Robogó Élet-halál harc kicsiben 2011.12.11 15:39:00
Aki olvassa a robogóblogot, tudja, hogy nagy kedvenceim a tereprobogók és mopedek, főleg a klasszikus ritkaságok. Ennek praktikus oka van: marha jó móka csapatni gyök kettővel, mert egyrészt relatív költséghatékony, másrészt így nehezebb kitörni kezed-lábad, bár korántsem…..
Béla vagy nem 2011.12.11 18:38:11
Gyerekek.... tanulni: Riga, vagy Verhovina....
auto-motor.vatera.hu/motor_robogo_quad/veteran_motor/verhovina_nagyon_szep_allapotban_1506402578.html
Motorozni is megtanulhatsz velük és szerel(t)ni is fogod,mindent kibír...és olyan életérzést ad ami sztem minden motorosnak kell, hogy aztán értékelje és és tisztelje a mai kor vívmányait
Botond majdnem kihagyott a sztoriból: a fészbúkról tudtam meg véletlenül, hogy megfáradt DeLoreanjét átmozgatta Besztercebányáról Miskolcra. Nosza, hívom telefonon, a háttérben flex sivítása, szerszámcsörgés: az én barátom ott tanyázik az autója mellett a Flamin' Garage…..
Férfiként nehéz ha nem egyenesen lehetetlen elképzelni, milyen lehet nőként arra kényszerülni, hogy prostitúcióval keresse meg valaki a kenyerét. Ez a kifejezetten merész, sőt szándékosan botrányos kampány épp ebben próbál segíteni, és a perspektíva megváltoztatásával, egy…..
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..