Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemkelemen

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ZIRCINFO BÁLI TUDÓSÍTÓ 2012.02.20 22:02:00
 Tavalyhoz hasonlóan az idei Farsangoló Bálon is sokan bújtak jelmezbe, felismerve a télbúcsúztató mulatság lényegét. Ott volt a bálban? Engedje szabadon a fantáziáját, s írjon egy történetet a maskarába öltözött alakokról!  Lehet rövid, pár mondatos jeleneteket…..
 Zirc - Összességében sikeres év áll mögöttünk. Megőriztük a város működőképességét, volt fűtés intézményeinkben, a közvilágítást sem kellett szüneteltetni, nem halmoztunk fel kifizetetlen számlákat, az önkormányzat és intézményeink munkatársai is mindig…..
Nevet változtatott Club Szarvaskút Panzió, mostantól Forest Hills Golf & Country Clubnak hívjuk a létesítményt. Tovább ►     Az átkeresztelés okáról, az idegen név jelentéséről és várható hatásáról kérdeztem Révész Tamás klubigazgatót, aki…..
nemkelemen 2011.12.12 16:01:46
@brúszlí: Nekem semmi kifogásom az idegen nyelvű elnevezések ellen. Csupán a cikk szerzőjének újabb ostoba fogalmazását akartam kritizálni. Ez a név eleve nem magyar(os), tehát nem lehet lehet legmagyarosabb. De, hát ő a sajtóreferens....A focival kapcsolatos megjegyzéseddel teljesen egyetértek, mind helyi, mind országos vonatkozásban.
 Zirc - Az elmúlt években változások történtek a Békefi Antal Városi Könyvtár és Művelődési Ház életében. A részletekbe Benczikné Tóth Magdolna intézményvezető avatja be olvasóinkat.2011. december. 06. kedd | Szerző: Földesi Gábor  - Ma már elég…..
 A zirci Bakony Turisztikai és Sport Egyesület másodszor rendezte meg az eplényi Ámos Borházban az egyházi középiskolák számára kiírt Szent Imre-kupa országos sakkversenyt.A mezőny erősségét mutatja, hogy több NB I/B-s , illetve NB II.-s sakkozó szerepelt a…..
ZIRCINFO Hír a leghíresebbről 2011.11.20 21:52:00
Mi rosszat tettem, hogy a városvezetés ellenem fordult? Még jó, hogy a járókelők beszélnek róla, különben nem tudtam volna meg: előbb törlik a nevemet arról az intézményről, melynek először adtam oda azt, majd kilakoltatnak? Már elnézést, de nem én vagyok Zirc leghíresebb…..
 Véradó ünnepséget rendeztek Zircen   Már több mint húsz éve, hogy november 27-ét jelölte ki a Magyar Vöröskereszt a véradók napjának. A zirci ünnepségre 18-án, pénteken került sor a Reguly Antal Szakképző Iskola és Kollégium ebédlőjében. Vacsorával,…..
nemkelemen 2011.11.24 13:46:53
@papírkutya100: valóban, egyik vezető, mondhatnám, a város második embere. A cikkben mint városvezetőt említi a szerző. Márpedig a városvezető a polgármester, akit nem Vörös Kálmánnak hívnak. Ha egyszer sajtóreferensként(is) alkalmazzák ezt az egyént, illene pontosan fogalmaznia