Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fastn

25 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
espanol é még egy 2012.01.29 07:49:15
 http://www.youtube.com/watch?v=Z13eWDouLnw&feature=related..
az első 4 csoport 100 igéje spanyol és angol szókártyákkal   http://www.learnalanguage.com/learn-spanish/spanish-verbs/   ..
espanol Home - La TIERRA 2012.01.28 07:59:03
nuestro civilization y la naturaleza con la voz de Salma HAyek  ..
 Ingyenes napenergiát hasznosít.Két kollektorral fűtési szezonon kívüli időszakban, négytagú család meleg vízigényének 60%-át biztosítja.Gyorsan megtérülő költség.Alacsony üzemeltetési és karbantartási költség.Hosszú élettartam.Környezetbarát.Két kollektorral…..
Egymással gondosan összehangolt egységek.Télen nincs elfagyásveszély, mert nincs folyadék a kollektorban.Nyáron nincs túlmelegedés és gőzképződési veszély.Az e célra legjobban megfelelő szolárfolyadékkal (fagy- és nagyobb nyomásállóság) feltöltve kerül…..
A közel száz éves céget Charles Saunier és Maurice Duval alapította 1907-ben, amely napjainkra Európa vezető márkáinak egyikévé nőtte ki magát évi 800 ezer darabot meghaladó gyártási kapacitásával.Az elsőszámú francia gyártó, a '70-es évektől kezdve a nemzetközi piacon…..
egy darab valódi élet ami mindig nálad lehet, hogy emlékezz akármilyen ipari városi környezetben élsz is             egy darab élet amiért a Földet elhagyott emberek is visszatértek     ..
A piacon számos gázkazán gyártó fellelhető. Ha mégis ki akarjuk emelni, hogy miért jó márka a Saunier Duval, akkor mi a következőket választanánk:Alacsonyabb árkategóriában: a Saunier Duval olyan gázkészülékeket kínál, hogy nagyon kedvező áron lehet pótalkatrészekhez…..
A kondenzációs gázkazán berendezéseket egyaránt szokás különböző fajtájú épületfűtési célokra, illetve használati melegvíz előállításra is használni. Azonban nem minden esetben érhetünk el velük ugyanolyan mértékű energia-megtakarítást – lássuk hát, mely…..
 A hagyományos gázkazánok estében az égéstermékkel együtt rengeteg hő is a kéménybe jut.A kondenzációs gázkazán abban különbözik a hagyományos gázkazánoktól, hogy a füstgázban lévő hőenergia hasznosításával sokkal gazdaságosabban képes fűteni.A füstgázban…..
A kazánok kiválasztásánál fontos szempont és sok későbbi kellemetlenségeket kerülhetünk el, ha olyan mellett döntünk, amelyik rendelkezik hazai szervizzel, alkatrész-utánpótlással. A kazánok kiválasztásánál lényeges még a megfelelő teljesítmény meghatározása. A…..
A gyors gázár emelés előtérbe hozta az energia-megtakarítási lehetõségeket és ezen belül is a napkollektoros napenergia-hasznosítást.A napenergia sugárzás és így hasznosítás szempontjából hazánknál kedvezõbb helyzetben lévõ délebbi országokban (Olaszország,…..
A fűtési kultúra fejlődése, a növekvő lakossági igények és a környezetvédelem a gázkazánok vezérlésének nagy mértékű fejlődéséhez vezetett. A hagyományos termosztátokra épülő ki-be kapcsolásos technika nem volt elegendő az elvárások teljesítéséhez. Az igények…..
A kondenzációs kazánok megnövelt felületű kompakt hőcserélővel rendelkeznek, melyek célja, hogy az égéstermék illetve annak vízgőz-tartalmának rejtett hő formájában lévő hőenergia nagy részét visszanyerjük a fűtési rendszer javára.Az égéstermék a visszatérő oldali…..
Tudja-e, hogy a téli félév magyar időjárási körülményei között igen sokszor csak 1/3-ad, 1/4-ed teljesítményen kell a kazánoknak teljesíteniük?  Több neves gyártó csak 7 kW-ig szabályoz ami 1/3-ad teljesítmény igény alatt csak ki-be kapcsolásokkal tud manipulálni.Íme…..
 Az ideálisan méretezett fűtőkapacitásról ne a szerelőt kérdezze, mert a szerelők 90%-a sajnos biztos-ami-biztos alapon, túl nagy gázkazánt szokott javasolni, és a túl nagy gázkazán pedig sokkal több gázt fog fogyasztani. Nem az a lényeg, hogy a kazán teljesítménye nagy…..
A kondenzációs kazánok a legjobb hatásfokkal hasznosítják a földgázban lévő energiát és a károsanyag-kibocsátásuk az elérhető minimumot közelíti meg. A kondenzációs kazánokkal a hagyományos jó minőségű kazánokhoz viszonyítva éves szinten legalább 20% energiát lehet…..
 Földgázzal, propán-butángáz keverékkel vagy biogázzal üzemelő tüzelőberendezés. A tüzelőberendezések közül a legjobban szabályozható, a legnagyobb komfortot biztosító, a legtisztább és a legkevesebb káros anyagot kibocsátó fűtőberendezés. A gázkazánban az…..
Kombi kazán alkalmazása: Központi fűtés + Használati meleg víz (HMV) ellátás. A kombi kazán előnye hogy nem kell külön vízmelegítő berendezés, hátránya (normál kombi kazán esetén), hogy egyszerre több helyről történő meleg víz használatkor a vízhőfok változik. A…..
Kenyér-tej-élelmiszer bolt nyílt Debrecenben  Veres Péter utca 174 szám alatt.  Nyitva: H-P: 6:30 - 18SZo-V:    8 - 12       ..
A kondenzációs gázkazánok, amelyek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak mind energiatakarékossági, mind pedig környezetvédelmi szempontból, fontos lépést jelentenek a megtakarítások jövőre néző tervezésében. Egy háztartásnak ugyanis 85%ban a fűtés és  a melegvíz…..
Mindenem a kávé, szeretem a finom kávét, az erőset, szeretem ha aromás, ha édes, ha lágy, de azt is amikor harsányan ébresztő.És főleg szeretem a változatos ízeket. Egy bárban ittam olyan kókuszos kávékoktélt, hogy egy üvegpohár alján valódi kókusztej volt, azaz mint…..
  Igazi exotikus koktélokat, ital - és kávékülönlegsségeket készíthetünk otthon - magunk és vendégeink kényeztetésére. Szabadon engedheted a fantáziádat, rengeteg minden inspriálhat, hogy valami újat találj ki. Választottunk a Pannaco weboldaláról 3 igazán…..
A HelioSet a Saunier Duval kompakt, "drain-back" működési elvű, használati melegvíz előállító szolár rendszere. A HelioSet szolárrendszerrel a családi házakban az éves használati melegvíz-igény kb. 60-70 %-a fedezhető. A nyári félévben az ehhez szükséges…..