Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papugaj70

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy olyan autósülést találtam, ami megoldhatja a sokgyerekes, de kiskocsis családok gondjait, arról nem is beszélve, hogy külföldi utazásoknál az autóbérléseknél el lehet felejteni az autósülést, mint extrát. A Bubble Bum autósülése ugyanis annyira incifinci helyen…..
papugaj70 2011.11.24 07:24:19
kissé soké ért hozzánk, így a tesztjei is.
adac igaz nincs neki, de az R.44/04 mellett megvan az USA forgalmazási engedélye is, amelyhez a törésteszt kötelező, és amelyet az MGA végzett. ( bővebbet itt, a cikk alsó részén:
thecarseatlady.blogspot.com/2011/04/car-seat-lady-does-not-recommend.html). Mivel ez nem csak egy felfújható zsák, hanem ezen belül egy hüvelykes memóriahab is van benne, így leengedett vagy leeresztett állapotban is megfelel az ECE R.44/04 szabványnak. A V2 változat, amivel az amerikai Közlekedésbiztonsági Intézet Best Bet (legjobb) minősítését is megkapta nemrég, már rendelkezik szíjrögzítő vállcsattal, ami helyesen pozícionálja a 3.pontos biztonsági övet. (Kétkedőknek angolul itt: ( www.iihs.org/news/rss/pr101311.html )
Nem feltétlen minden sz.r, amit nálunk kreatívabb emberek találnak ki, és sok pénzből, -természetesen nagy haszon reményében - fejlesztetnek ki, de ezek valahol a mi kényelmünket és biztonságunkat hivatottak szolgálni. Sajnos ennek a korosztálynak már előbb veszel egy lövöldözős ps3-as játékot, mint egy biztonsági ülést. Amíg pici "mindent bármennyiért", amikor már nagyobb, sokszor meg már nem számít, "nem muszáj beleülnöd, már nagy vagy..." Olvass kicsit utána a sérülési arányoknak a gyerekek esetében. Amúgy tény és való a gyerekek a magasítókat nem szeretik, és nem szívesen ülnek bele, így volt az én fiam is (most 9 éves), de a BB-ot szó nélkül használja, mivel kényelmes és nem érzi kötöttségnek... Remélem hasznosak voltak a leírtak.