Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VisualBeatz

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiosztották a tévékritikusok egyik csoportjának díjait, amiről korábban itt írtunk. Nem önfaszszopás, de egészen jól megtippeltük a nyerteseket, bár a legjobb sorozatokat nem sikerült eltalálni. A Homeland sikerét a meglehetősen kemény mezőnyben meglepőnek tartja az amerikai…..
A Pro7Sat1 és a Tv2 a Comment:com hathatós támogatásával még decemberben indított egy közös projektet, aminek az volt a célja, hogy olyan műsorötleteket találjon, amikkel nem vallunk szégyent az európai piacon. A pályázatra közel 200 ötlet érkezett, ezek közül egy utazós…..
VisualBeatz 2012.02.21 21:48:53
@sixx: Sixx fuu nekem nagyon beindult a fantáziám ettől a poszttól és nekem is van egy kidolgozásra váró műsor ötletem, kár hogy csak azt olvastam már hogy meg van a végeredmény, de szerencsére irtad hogy lesz valószínűleg jövőre is. Nem teljesen láttam át a dolgot elsőre mikor átnyálaztam a verseny honlapját. Ezek a srácok alapbol ugy küldték be a pályázatot hogy "forgattak" főcímet is hozzá rögtön meg minden designt megcsináltak, vagy ezt már a második körben tették mikor kiválasztották őket?

Másik kérdésem hogy irtátok nagyjábol a megfogalmazását a müsor definiciojának. Amiben irtátok hogy " konkrét szereplőktől függetlenül, tipizált karakterekkel megvalósítható" kell lennie. Ezt nem teljesen értettem, mert ha én egy müsort velem és még egy személyjel képzeltem el (tehát nem közszereplő de nem is realitysan castingolt) attól az még lehet érdekes vagy izgalmas, lásd pl. On the spot.( jó persze ők helyettesíthetők) De azért beaható ugy is hogy alapbol két adott személyre van kitalálva? (Persze minket is elviekben lehet helyettesíteni) Bár gondolom ha tetszik nekik az ötlet akkor szabad kezet adnak a megvalósításhoz, nem?

Gondoltam hátha te olvastál pár pályázatot vagy tudsz egy kicsit többet

köszönöm előre is a segítséget! :)
VisualBeatz Ne kérdezd... 2011.11.23 23:17:00
Na jó! Az Adri volt. Hogy miért írtam rá aznap este már nem tudom, de hogy ezeknek az idepötyögött szavaknak ő az oka az biztos. Eszembe juttatta mennyire jó volt néhány dolgot kiírni magából az embernek. Ha visszagondolok az előző blogomra, mosolygok. Hogy miért beteg a magyar…..